loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'na Aydın'da yumurtalı saldırı

Kılıçdaroğlu'na Aydın'da yumurtalı saldırı
Tarih: 07.09.2019 - 21:01
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın Kuşadası Belediyesi önünde yurttaşlara hitap ettiği esnada yumurtalı saldırıya uğradı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Aydın'da büyükşehir ve ilçe belediyelerini ziyaret etti, ziyaretler sonrasında ise belediye önünde toplanan yurttaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu, son durak olarak Kuşadası Belediyesi ziyaretinin ardından belediye önünde toplanan yurttaşlara hitap ettiği sırada yumurtalı saldırıya uğradı.

Kürsüde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, ezanın okunmaya başlamasıyla sözlerine ara verdi. Bu sırada kalabalık içinden Kılıçdaroğlu'na doğru, 2 tane yumurta atıldı. Yumurtalar Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi. Ezanın bitmesinden sonra konuşmasına yeniden başlayan Kılıçdaroğlu, "Kimse beni yolumdan geri döndüremez. Bu ülkenin insanlarına güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Hangi baskıyı kururlarsa kursunlar. Milletimiz, bayrağı için vatanı için ne yapması gerekiyorsa yapacaktır. Beraber huzur içinde yaşayacağımız bir Türkiye için mücadele ediyoruz" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları