loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan çocuklara çağrı: 23 Nisan'da Türkiye'yi, Atatürk'ü, cumhuriyeti ve TBMM’yi sizin gözünüzden görmek için sabırsızlanıyorum

Kılıçdaroğlu'ndan çocuklara çağrı: 23 Nisan'da Türkiye'yi, Atatürk'ü, cumhuriyeti ve TBMM’yi sizin gözünüzden görmek için sabırsızlanıyorum
Tarih: 26.02.2020 - 12:50
Kategori: Siyaset

CHP, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "Resim, Şiir ve Beste Yarışması" düzenliyor.

CHP, TBMM'nin kuruluşu ve egemenliğin padişahtan alınıp halka verilişinin ilanının 100. yıl dönümü olan 23 Nisan'da yarışma düzenliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaştığı bir videoyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenecek "Milli egemenliğin 100. yılı, resim şiir ve beste yarışması"na katılım çağrısı yaptı. CHP lideri, "Sevgili çocuklar, Milli Egemenlik Mücadelemizin 100. yılında sizi "Resim, Şiir ve Beste" yarışmamıza katılmaya davet ediyorum. 23 Nisan'da Türkiye'yi, Atatürk'ü, cumhuriyeti, demokrasiyi ve TBMM’yi sizin gözünüzden görmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda yapılan çağrıda, "Hayallerinize ortak olmak istiyoruz. Gelin bu 23 Nisan'da Türkiye'yi sizin çizdiğiniz resimlerle donatalım. Sizin şiirleriniz okunsun sokaklarda. Umudumuzu sizin notalaarınızla besteleyelim" denildi.

Yarışma takvimi şöyle:

Son başvuru tarihi: 27 Mart 2020

Dereceye girenlerin ilanı: 15 Nisan 2020

Ödül töreni: 18 Nisan 2020/ Ankara

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları