loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Demek ki 'Tank Palet Fabrikası' yetmedi, şimdi de İstanbul’u peşkeş çekeceksin!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Demek ki 'Tank Palet Fabrikası' yetmedi, şimdi de İstanbul’u peşkeş çekeceksin!
Tarih: 25.12.2019 - 16:33
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kanal İstanbul Projesi üzerinden eleştirerek, "Demek ki “Tank Palet Fabrikası” yetmedi, şimdi de İstanbul’u peşkeş çekeceksin" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kanal İstanbul Projesi üzerinden eleştiren açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu açıklamasında İstanbul'a kanalı uzmanların değil bir kişinin karar verdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bırakın kanal yapmayı konut bile yapılırken zemin etüdü olur, statik hesabı olur, mimari çizimi olur. Demirinin çimentosunun, fayansının, elektriğinin hesabı yapılır... Yani liyakat sahibi insanlar, işin uzmanları hesap kitap yaparlar... 

İstanbul'a kanal yapamaya işin uzmanları değil, bir kişi karar veriyoré Peki "O" kişinin bu alanda bir bilgisi var mı? Yok! Kanal yapma deneyimi var mı? Yok! Mühendislik eğitimi var mı? Yok!  Ayrıca bu kanalın yapımı için 75 milyar TL'ye yakın para harcanacakmış... Kendi cebinden mi? Hayır! 82 milyonun cebinden...  Demek ki “Tank Palet Fabrikası” yetmedi, şimdi de İstanbul’u peşkeş çekeceksin!"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları