loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu’ndan, Erdoğan’a "Sanatçı, sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz" sözüne yanıt

Kılıçdaroğlu’ndan, Erdoğan’a "Sanatçı, sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz" sözüne yanıt
Tarih: 13.05.2019 - 00:06
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap niteliğinde açıklama twitter hesabından geldi.

AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanında düzenlenen Geleneksel Beyoğlu İftarında Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuşmuş ve "Sanatçı, sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz" demişti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı twitter üzerinden Erdoğan'a cevap verdi: "Sanatçının görevi sadece sanatını icra etmek değildir! Gerçek sanatçı; güce bağlılık göstermez, baskılara boyun eğmez, saraya soytarılık yapmaz, haksızlığa karşı daima hakkını arayandan yana tavır alır… Demokrasi için mücadele etmekten ve konuşmaktan da asla vazgeçmez!" dedi...

Sanatçının görevi sadece sanatını icra etmek değildir! Gerçek sanatçı; güce bağlılık göstermez, baskılara boyun eğmez, saraya soytarılık yapmaz, haksızlığa karşı daima hakkını arayandan yana tavır alır… Demokrasi için mücadele etmekten ve konuşmaktan da asla vazgeçmez!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) 12 Mayıs 2019

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları