loading
close
SON DAKİKALAR

Kozay: Büyükşehir'i CHP’li yapıp Karataş’ı ayağa kaldıracağız

Kozay: Büyükşehir'i CHP’li yapıp Karataş’ı ayağa kaldıracağız
Tarih: 14.09.2018 - 11:10
Kategori: Siyaset

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, yerel seçimlerde büyükşehir belediyesini mutlaka CHP’li yapacaklarını belirterek “Büyükşehir'i CHP’li yapıp Karataş’ı ayağa kaldıracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karataş danışma kurulu toplantısı dün ilçe başkanlığında gerçekleştirildi. İl Başkanı Emrah Kozay, bugüne kadar büyükşehir belediyesi ve merkezi idarenin ilgi göstermediği Karataş’ın, büyükşehir belediyesi CHP’li olduktan sonra hak ettiği ilgiyi ve önemi göreceğini söyledi.

Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ile Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’ın da katıldığı toplantı saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan Karataş İlçe Başkanı Ersan Aygün, CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Karataş’ta birinci parti olduğunu anımsatarak, mart ayında yapılacak yerel seçimlerde de aynı başarıyı elde edecekleri dile getirdi.

“HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK”

24 Haziran seçimlerinde yaşanan sorunların yerel seçimlerde yaşanmaması için her önlemi almak zorunda olduklarının altını çizen İl Başkanı Kozay, “Hedefimiz Seyhan, Çukurova ve Karataş’tan sonra başka ilçeleri ve Büyükşehir Belediyesini de CHP’li yapmak. Bu hedefe ulaşabilmek için hata yapma lüksümüz yok” dedi.

“CHP’Lİ BELEDİYELER DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLUYOR”

CHP’li Seyhan, Çukurova ve Karataş belediyelerinin geride kalan dönemde Adana’da diğer belediyelere örnek hizmetlere imza attığının altını çizen Kozay, Adana’nın tümünün sosyal demokrat belediyeciliğe ihtiyacının olduğunu söyledi. Kozay, “Belediyelerimizdeki gerek işçi hakları, gerek hizmet kalitesi, gerek projelerin özgünlüğü hem Adana’da hem de ülke genelinde örnek olarak gösteriliyor. CHP’nin kalesi olan üç ilçemizde de önümüzdeki dönemde sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini görmeye devam edeceğimiz gibi, yerel seçimlerde büyükşehir belediyesini de kazanma noktasında Karataş’ın önemli bir katkı sunacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİKLE KARATAŞ ADANA’NIN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI OLACAK”

Karataş’ın Adana’nın turizm merkezi olması gerektiğini kaydeden Kozay, merkezi iktidarın ve büyükşehir belediyesinin bugüne kadar Karataş’a gereken önemi vermediğini vurguladı. Kozay, “Mart ayında büyükşehir belediyesini de CHP’li yapacağız ve Karataş hak ettiği önemi ve ilgiyi kazanacak. Bir turizm merkezi haline gelecek Karataş’ı Adana’nın dünyaya açılan kapısı haline hep birlikte getireceğiz. Karataş da Karataşlı da Adanalı da kazanacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları