loading
close
SON DAKİKALAR

'Makarna ile virüs arasındaki bağ nedir?' diye soran Hande Fırat'a yanıt: 'Size anlatmak zor, tok açın halinden anlamaz'

'Makarna ile virüs arasındaki bağ nedir?' diye soran Hande Fırat'a yanıt: 'Size anlatmak zor, tok açın halinden anlamaz'
Tarih: 12.03.2020 - 09:32
Kategori: Medya

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, sosyal medya hesabından koronavirüsle ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Dünyada bugün itibariyle koronavirüs nedeniyle 4 bin 634 kişi hayatını kaybetti, 126 bin 380 kişide ise koronavirüs tespit edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de de 1 kişinin testinin pozitif çıktığı, karantinaya alındığını, ailesinin de gözlem altında tutulduğunu açıkladı.

Türkiye'de de görülen koronavirüs nedeniyle yurttaşlar marketlere akın ederek makarna, bakliyat, temizlik malzemeleri gibi ürünleri almaya başladılar.

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, yurttaşların ucuz ve raf ömrü uzun olan makarnaya yönelmesine tepki çeken bir yorumda bulundu.

Fırat, "Makarna ile virüs arasındaki bağ nedir? Bağışıklık sistemini güçlendirseydi İtalyanlara virüs bu kadar etki etmezdi. Nohut gibi bakliyatları tercih etselerdi keşke" dedi.

Fırat'ın paylaşımına çok sayıda yorum geldi.

 O yorumlardan bazıları şöyle:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları