loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş: İftiralar yetmediği gibi belediyenin imkanlarını da kullanıyorlar

Mansur Yavaş: İftiralar yetmediği gibi belediyenin imkanlarını da kullanıyorlar
Tarih: 15.03.2019 - 15:55
Kategori: Siyaset

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Yarış adil olmuyor. Bu kadar iftiranın yetmediği gibi belediyenin imkanlarını da kullanıyorlar. Kayserili arkadaş kendi genel sekreterini ve çalışma arkadaşlarını getirmiş. Haram olsun haram. Belediyenin imkanlarını kimse şahsi işlerine kullanamaz" dedi....

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 31 Mart’ta yapılacak seçim öncesi, Ankara’yı gezmeyi devam ediyor. Yavaş, seçim gezileri kapsamında Kalecik’teydi. Kaleciklilerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Yavaş, önce esnafı ziyaret etti, ardından seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

Konuşmasına Yeni Zellanda’da yaşanan üzücü olayla başlayan Yavaş, “Maalesef bugün üzücü bir olayla karşı karşıyayız. Yeni Zelanda’da, islam karşıtı bir grup camiye saldırdı. Hedeflerine ülkemizi de almışlar, beka beka deniyor, islam düşmanları hedefe koydukları anda bizler el ele verip, hükümetimizin yanında yer alırız. Parti olmaz, siyaset düşünülmez” ifadelerini kullandı.

Yavaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“ANKAPARK’A HARCANAN PARAYLA KALECİK’İ KALKINDIRIRDIM”

“31 Mart'ta bir seçim olacak. Ankara'dan aday olduğum zaman sorunları tespit ederken, yaptığımız bütün araştırmalarda ilk sırada ulaşım, su, trafik, yeşil alan azlığı gibi sorunlar çıktı. Söze geldiği zaman üçlü olsun güçlü olsun deniyor. 17 yıldır aynı hükümet ve aynı partiden belediye başkanı var. Ankara'nın hiçbiri sorunu çözülmedi. Ankapark'a yapılan bir kapıya 19 milyon ihaleye çıkılmış. Bu paraya Kaleck'i kalkındırırdım.”

“DIŞARIDAN GELEN ARKADAŞ ANKARA’YI BİLMİYOR”

Kalecik'e sadece seçim zamanı gelmediğini söyleyen Yavaş, "Dışarıdan gelen Kayserili arkadaş, kendisine Ankaralı değil denince kızıyor ancak kendisi Yusuf Hallaçoğlu MHP’den Kayseri adayı olduğunda 'Kayserili değil' demişti. O yüzden dışarıdan gelen arkadaş diyorum kendisine. Onlar Ankara'yı bilmiyor. Bu hemşehriniz, Ankara'yı ve neredeyse bütün belde ve köyleri bilen biridir.”

“RAKİBİMİ KÖTÜLEMEM SADECE ELEŞTİRİRİM”

"Rakibim kötülemem sadece eleştirirm" diyen Yavaş, "Hep salonlarda geziyor. ATO' ya gidiyor, oraya giderken polis köpekleri orayı aramış, üstleri aranıyor insanların. Öyle bir yerde bile insanları yanına yaklaştırmazken, siz yarın yanına gidip nasıl ulaşacaksınız?" diye sordu.

Yavaş, kendisine sürekli olarak iftira atıldığını vurgulayarak, şunları söyledi:

“İFTİRALAR YETMEDİĞİ GİBİ BELEDİYENİN İMKANLARINI DA KULLANIYORLAR”

"Aday oldum, anketlerde Mansur Yavaş çıktı hep. Bunu görünce ‘Eyvah’ dediler. ‘Bir şey yapmamız lazım’ dediler. Televizyonlara çıktılar, ‘Makedonyalı’ dediler. Ben herkesi seviyorum. O tutmadı. ‘Bunlar gelecek 20 bin kişiyi işten çıkaracak’ dediler. Çalışan insanın ekmeği ile oynayan herkes namussuz şerefsizdir. ‘Teröristleri işe alacaklar’ dediler. Sayın Süleyman Soylu ‘700 tane terörist kaldı’ diyor. İyi de siz Ankara'da 20 bin teröristi nereden buldunuz? Hadi var neden yakalamıyorsunuz?  O da tumadı. Duvara yazı yazdılar. İlk önce ‘Yavaş yavaş devrim’ ardından ‘Her biji Mansur’ yazdılar. Bu adam belediyede çalışan bir genel müdür yardımcısı çıktı. Allah'tan korkun. Ben asla ve asla iftira atmam. Şimdi de bir suç makinesi buldular, onu mahkum olmaktan kurtarmak için televizyonlara çıkardılar. Bize yakışır mı bu? Ankara kararını verdi, sandık da cevabı verecek. Hemşerilerimiz en az 10 puan farkla geleceğiz. Çıkmışız mal beyanımızı açıklamışız. Şimdi o da artık açıkladı, bakacağız. Yarış adil olmuyor. Bu kadar iftiranın yetmediği gibi belediyenin imkanlarını da kullanıyorlar. Mustafa Tuna’yı da devre dışı bıraktılar. Kayserili arkadaş kendi genel sekreterini ve çalışma arkadaşlarını getirmiş. Haram olsun haram. Devlet bizim gözümüzle bakıyorlar. Belediyenin imkanlarını kimse şahsi işlerine kullanamaz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları