loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş'a saldırı

Mansur Yavaş'a saldırı
Tarih: 22.03.2014 - 16:14
Kategori: Gündem

İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde bir toplantıya katılan CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi saldırıya uğradı...

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın ekibine OSTİM ziyareti sırasında kalabalık bir grup tarafından saldırıldı. Olayda Yavaş'ın ekibindeki bazı kişiler darp edilirken, CHP otobüslerinin de camları kırıldı. Yavaş saldırıya ilişkin olarak, "Ben bunlara pabuç mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gönderen ağababalarından korkmadım ki bunlardan korkacağım" dedi.

Yavaş, bugün İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen bir toplantıya Yenimahalle Belediye Başkanı ve adayı Fethi Yaşar ile birlikte katıldı. Toplantıda konuşma yaptığı sırada Yavaş'ı protesto etmek istediği ileri sürülen bazı kişiler salon dışına çıkarıldı.

Arbede çıktı

Dışarı çıkarılan kişiler daha sonra kalabalıklaşarak tekrar toplantı salonuna girmek istedi. Bu sırada Yavaş'ın ekibi ile saldırgan grup arasında arbede yaşandı. Arbedede Yavaş'ın ekibindeki bazı kişilerin darp edildiği belirtildi. Saldırgan grubun CHP'nin otobüslerinin camlarını kırdığı da kaydedildi. CHP'den yapılan yazılı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren ekibin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in koruma ekibinde bulunan boksör ve güreşçilerden oluştuğu iddiasına da yer verildi.

İnönü'nün sözüyle seslendi

Yavaş, yaşanan olaya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"Biz buraya gelirken salonda iki tane provokatörün olduğunu bize söylediler. Biz bunu bilerek geldik. Ben bunlara pabuç mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gönderen ağa babalarından korkmadım ki bunlardan korkacağım. Kolay değil 20 yıllık bir imparatorluk bitiyor. Böyle şeyler olacak. Ayın 31’inden sonra inşallah temiz bir yönetim gelecek, bu defterlerin hepsi açılacak ve tek tek tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız. Belli ki bunları öğretip göndermişler. Ben buradan onları gönderenlere rahmetli İsmet İnönü’nün sözüyle sesleniyorum 'Bir memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur'."

CHP'DEN ŞU AÇIKLAMA YAPILDI

"Görgü tanıkları, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in koruma ekibinde bulunduğu iddia edilen boksör ve güreşçilerden oluşan kalabalık bir grubun saldırdığını iddia etti.

Davanı sattın diyen kişi yoğun bakımda
Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'in yönetimindeki Beyazgazete'nin haberine göre ise; CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın Ankara'da katıldığı programda, bir kişinin 'Davanı sattın' demesi üzerine olaylar çıktı. Çevredekiler tarafından dövülen A.Y'nin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.


CHP'nin Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bugün İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantı sırasında olaylar çıktı.

Yavaş'ın Ankara ile ilgili projelerini açıkladığı sırada toplantıya katılan bir kişi Yavaş'a 'Beypazarı'nı ağzına alma davanı sattın' demesi üzerine bir anda salonun tansiyonu yükseldi. A.Y salonda bulunan bir grubun tekme tokat saldırısına uğradı.

Bir anda onlarca kişinin arasında kalan A.Y aldığı darbeler sonucu bilincini kaybetti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları