Tolga Tanış; Musul’da Bağdat Yönetimi’nin onayı alınmadan sayısı artırılan Türk askerlerinden dolayı duyulan rahatsızlığı en son hafta içi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu arayan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden da dile getirdi.
Today's Zaman eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Atatürk Havalimanı’nda sabaha karşı gözaltına alındı.
BirGün gazetesinin 3 yöneticisi hakkında 'Katil ve hırsız Erdoğan' manşetinden dolayı 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasından 11 ay 20'şer gün hapis cezası verildi.
Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosu belli olmaya başladı.
Doğan medya grubuna bağlı CNN Türk ve Kanal D'nin tepe isimleri değişti.
Anayasa Mahkemesi (AYM), bir haberin içeriğinin internetten kaldırılmasının 'basın özgürlüğü ihlali' olduğuna karar verdi.
Tolga Tanış; Amerikalıların tezkereden dolayı kızgınlıkları gerçekten de Wolfowitz ve Feith’in dediği gibi askere değil de hükümete yönelik miydi?
Tolga Tanış; Demirtaş’ı dinlerken bu sefer ilk kez bana tutarlı gelmedi.
Son yılların en çok izlenen dizisi olan Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 6'ncı sezonuna ait ilk fragmanı yayınlandı.
Yalçın Bayer yazdı: Beşiktaş Belediyesi’nin üç lojmanının satışına ‘hayır’ diyen dört belediye meclis üyesinin partiden ihraç edilmesi ile ilgili gelişmeler, CHP’yi sarsmaya devam ediyor.
Hürriyet gazetesi köşe yazarı Şükrü Küçükşahin ve gazeteci Zeynep Gürcanlı ile yollarını ayırdı...
Radikal.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran görevinden ayrıldı.
AKP'li Cem Küçük, Star'daki 'Yeni Türkiye’nin Sanat Dünyası' başlıklı bugünkü yazısında Can Dündar'a destek veren Gülben Ergen'e hakaret ve tehdit yağdırdı.
Cumhuriyet Gazetesi'nin vergi hesapları yeniden incelenecek. Gazetenin inceleme kararı alınan 2010 yılına ait vergi hesapları 2 yıl önce denetimden geçmişti.
BirGün yöneticileri Barış İnce, Berkant Gültekin ve Can Uğur’un ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasından hapis cezası talebiyle yargılanmasına gazeteciler tepki gösterdi
Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Elçi’nin, kendisi ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklanmasıyla ilgili açıklamasını paylaşan Dündar, 'Son tweet’inde bize sahip çıkmış Tahir Elçi.'
Bir dönem Star gazetesinde de yazan, 9 ay önce Diriliş Postası gazetesini kuran Hakan Albayrak, görevinden ayrıldığını duyurdu.
Gazeteciler, 'MİT TIR'ları' haberi nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül için, Şişli'deki gazete binası önünde buluştu.
Ahmet Hakan; O Tahir Elçi ki. Hendeklere karşı çıkıyordu. Görmediler. PKK şiddetine de itiraz ediyordu. Duymadılar. Barış istiyordu. Tınmadılar. Hukuk ve demokrasi diyordu. Hissetmediler. Onu tek bir cümleye indirgediler. Ve hedef yapıp günlerce üstünde t
'Evden kaçtım ve yeni sevgilim hamile...'