loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmet Tüm'den Muharrem İnce ve CHP'ye destek çağrısı

Mehmet Tüm'den Muharrem İnce ve CHP'ye destek çağrısı
Tarih: 13.06.2018 - 13:46
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm seçime günler kala hem Balıkesir il ve ilçelerini geziyor.

Gezdiği bütün il, ilçe ve köylerde partililerle ve yöre halkıyla bir araya gelen CHP’li Tüm, AKP’nin 16 yılda ülkeyi uçuruma sürüklediğini ifade ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin bu yönetim anlayışından kurtulmak için bir şans olduğunu belirtti. CHP’li Tüm 25 Haziran sabahında özgür bir Türkiye’yi inşa etmek için birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak Muharrem İnce’ye ve partisine destek istedi.

“Makam ve koltuklar gelip geçicidir”

Gittiği yerlerde makam ve koltukların gelip geçici olduğuna değinen CHP’li Tüm, “Koltuklar gelip geçicidir, mühim olan halkımızın özgür bir Türkiye’de huzur güven ve refah içinde yaşamasıdır. Bu bir görev meselesidir benim ya da bir başkasının milletvekilli olması hiç önemli değildir, önemli olan Balıkesir’dir ve Türkiye’dir. Balıkesirimize ve Türkiye’ye huzuru ve refahı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı ile biz getireceğiz. Bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğim, Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı partimizi iktidar yapmak için Balıkesir’i ve Türkiye’yi karış karış gezeceğim. Yeter ki ülkemizi bu diktatörden kurtaralım ve partimizi iktidar Muharrem İnce’yi de cumhurbaşkanı yapalım” dedi.

“İnce’den huzur gelecek”

CHP’li Mehmet Tüm, sözlerini şöyle sürdürdü: “25 Haziran’da ülkeye İnce’den huzur gelecek, gazeteciler özgürce yazacak, kimsenin gelecek kaygısı olmayacak, işçiler emeğinin karşılığını alacak, emekliler ay sonu nasıl getireceğini düşünmeyecek, ülkeye huzur gelecek, refah gelecek, bolluk gelecek. Köylü yeniden milletin efendisi olacak, üniversite mezunu gençlerimiz iş kaygısına düşmeyecek. Demokratik bir Türkiye ve aydınlık bir gelecek için tüm vatandaşlarımızı, genç kardeşlerimizi sandık başına vicdanları ile geleceğimiz için oy kullanmaya çağırıyorum. Gelin hep beraber birlik içinde beraberlik içinde ülkemizi İnce’den güzelleştirelim.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları