loading
close
SON DAKİKALAR

Meral Akşener'den 'Burhanettin Kocamaz' açıklaması: Bu bir ihmal değil, İYİ Parti'ye dahili bir operasyondur

Meral Akşener'den 'Burhanettin Kocamaz' açıklaması: Bu bir ihmal değil, İYİ Parti'ye dahili bir operasyondur
Tarih: 20.02.2019 - 12:32
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aday tanıtım toplantısında konuştu.

İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterdiği isimler için aday tanıtım toplantısı düzenledi. Aday tanıtım tolantısında konuşan Akşener, Mersin adayı Burhanettin Kocamaz'ın YSK'ya geç bildirilmesini 'dahili operasyon' olarak niteledi.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

"(Burhanettin Kocamaz'ın isminin YSK'ya geç bildirilmesi) Burhanettin başkan Mersin'de işi bitirdi. Bunu herkes biliyor. İyi, cesur insanlar ilk günden beri diyorum ki Mersin'i alacağız. Bu iddiayı hazmedemeyenler dün kirli bir oyuna daha tevessül ettiler. Kurulduğu günden bugüne tuzaklarla karşılan İYİ Parti bugün bir tuzakla daha karşı karşıya. Ne yaparsanız yapın bu tuzağı da bozacağız. Bu aramızdan birilerinin ihmali gibi gösterildi. Bu bir ihmal değildir. Bu bir İYİ Parti'ye yönelik dahili bir operasyondur. Partimizin yoluna örülen duvar, Türkiye'de siyasetin getirildiği noktayı tarih etmek için ibret vericidir. Biz bu operasyonun nedenlerini, niçinlerini, nasıllarını çok iyi biliyoruz. Partimiz üzerinde oyun oynayanlar ve onların maşaları için gerekeni yapmak aziz milletimize karşı boynumuzun borcudur. Bu ülkenin iyi ve cesur insanları olarak daha yeni başlıyoruz. Gönlünüzü ferah tutun, bizim içinde olduğumuz hiçbir öykü biz bitti demeden bitmez. Tereddüttünüz olmasın. Burhanettin başkan yeniden Mersin'e iyi gelecek.

Türkiye'nin seçimini beka sorunu diyenlerin oyununa gelmeyeceğiz. Beka beka diyorlar ya muhtar ve belediye başkanı seçmenin beka ile ilgisi yoktur. Bu seçimde milletine verdiği sözleri tutmayan belediye başkanlarını, domates, biber kuyruklarını, trafik çilesini belediye başkanlarının icraatlarını oylayacağız. Bekamıza bir tehdit varsa ekonomik krizdir, işsizliktir, yoksulluktur.

Bu iktidarın miadı doldu. Bizler demokrasiye inanıyoruz. Esas olan ne partidir, ne de liderdir. Esas olan milletin huzuru, güvenliği, sağlığı, eğitimidir. Benim hasretim çocuklarımız için endişe etmediğimiz bir düzendir. Beraber üretip, hakça paylaşacağımız bir düzenin özlemindeyim. Biz asla milletimizi umutsuz bırakmayacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız insana önem verecek. Huzurumuzu yeniden tesis edeceğiz. Ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayarak, yerel yönetimlerdeki farkımızı ortaya koyacağız.

Kayırmacı ve ballı ihaleler vermeyeceğiz. İyi belediyecilik, belediye kaynaklarının kimseye peşkeş çekilmediği anlayıştır. Falanca parti yöneticisinin, siyasi ağırlığıyla o ilde, ilçede iş yapılıp hak yenmeyecek.

Şehirlere ihanet edenlere hesap sorma günü yaklaşıyor. Fatih İstanbul'u siz ihanet edin diye almadı, ecdadımız parkları, bahçeleri siz yağmalayın diye açmadı. Gazi Mustafa Kemal çiftliği siz üzerine çökesiniz diye kurmadı."

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları