loading
close
SON DAKİKALAR

Muharrem İnce'den Kırklareli'nde CHP'ye seçim kaybettiren Kesimoğlu için destek çağrısı

Muharrem İnce'den Kırklareli'nde CHP'ye seçim kaybettiren Kesimoğlu için destek çağrısı
Tarih: 02.04.2019 - 22:58
Kategori: Siyaset

Görev süresinin üçte ikisini yurt dışında geçiren CHP tarafından aday gösterilmeyince istifa eden ve bağımsız aday olarak CHP'ye seçim kaybettiren Mehmet Siyam Kesimoğlu için Muharrem İnce destek istedi.

Kırlareli'nde beldelere gelen Muharrem İnce'nin neden Kırklareli'nde CHP adına bir çalışma yapmadığı merak konusu olmuştu. 24 Haziran'daki "Adam kazandı" tweeti unutulmayan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den arkadaşı CHP'ye Kırklareli'nde seçim kaybettiren Mehmet Siyam Kesimoğlu'na destek çağrısı geldi...

Muharrem İnce açıklamasında koltuk hırsı ile CHP'ye seçim kaybettiren Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun, CHP’liliğinin tartışmaz olduğunu iddia etti...

"Kırklareli’nde Belediye Başkanlığını bağımsız aday olarak kazanan Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun, CHP’liliği tartışma konusu dahi edilemez. Nitekim Belediye Meclisi seçimlerinde kendisine karşı yürütülen kara propagandaya rağmen CHP listesini destekleyerek bir kez daha göstermiştir.

Seçim Kurulu toplantı halinde iken iktidar bloku tarafı ve Kırklareli AKP Milletvekili il seçim kurulunu baskı altına almakta, tüm oyların yeniden sayılacağı açıklamasını yapmaktadır.

Kırklareli’nde halkın iradesi Mehmet Siyam Kesimoğlu olarak tecelli etmiştir ve bu irade baskıyla değiştirilemez.

Cumhuriyetten demokrasiden, hukuktan, adaletten yana herkesi ve özel olarak da Kırklarelili CHP’liler bu konuda tavır almalı, halkın iradesine sahip çıkmalıdır.

Şu anda İstanbul’da Ekrem İmamoğlu için gösterilen dayanışma ve direnişin bir örneği de Kırklareli halkının tercihi, iradesi için gösterilmelidir. Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Kırklareli halkı yalnız bırakılmamalıdır."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları