loading
close
SON DAKİKALAR

Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasına Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum

Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasına Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum
Tarih: 24.04.2019 - 12:44
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili olarak, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet ile parti genel merkezindeki makamında bir araya geldi.  Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Çubuk'ta yaşanılan linç girişiminden duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti .

Görüşmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek ile Lale Karabıyık eşlik etti

Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile görüşmesi sonrası gazetecilere açıklamada bulundu

Kemal Kılıçdaroğlu, "Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir ama her şeye karşın sağduyumuzu korumak zorundayız" dedi. 

Kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz" diye konuştu. 

ÜYE YORUMLARI

Ziya Can

Aynı tabloyu bizde onların suratına çizeceğizz Chp genel başkanı sahipsiz değildir.

24.04.2019, 17:38
Yorum Yap

Facebook Yorumları