loading
close
SON DAKİKALAR

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Koronavirüs Covid_19'dan hayatını kaybetti

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Koronavirüs Covid_19'dan hayatını kaybetti
Tarih: 01.04.2020 - 19:26
Kategori: Sağlık, Yaşam

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun Oğlu Onur Taşçıoğlu duyurdu; "Canım babam Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'na koronavirüs tanısı konulduğunu, Koronavirüs testinin pozitif olduğunu oğlu Onur Taşcıoğlu daha önce sosyal meyda hesbından duyurmuştu ve babasının video mesajını yayınlamıştı.

İstanbul Tabip Odası Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için yaptığı paylaşımda; "Öğrencilerinin ve asistanlarının çok sevdiği hocaları, örnek bir eğitmen ve olağanüstü bir hekim olan, Türkiye'de görülen ilk vakaya tanı koyan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu hocamızı Covid pandemisinin ilk hekim kurbanı olarak kaybettik. Acımız sonsuzdur." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için yaptığı paylaşımda; "Hayatlarını riske atarak çalışan bu sürecin kahramanları sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz.

Koronavirüs tedavisi devam eden İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim" dedi.

CHP İstanbul İl başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu için yaptığı paylaşımda; "Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu özel sağlık kuruluşlarına transferi asla kabul etmemiş, Üniversitelerin içini boşaltan iktidarlara, rektörlere dekanlara rağmen Çapa’da kalarak öğrencilerini aydınlatmaya hastalarına şifa olmaya devam etmişti. O kadar büyük bir kayıp ki anlatılmaz.

Cemil Hocamız ilk Coronavirüs vakasını muayene ettiği günlerde;ülkemizde vaka yok her şey güllük gülistanlık açıklamaları yapılmayıp önlemler önceden alınmış ve sağlık çalışanlarının ekipmanları o günden sağlanmış olunsaydı eğer bugün hocamız yaşayacaktı belki de @drfahrettinkoca" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları