loading
close
SON DAKİKALAR

Saadet Partisi İstanbul Adayı Necdet Gökçınar: Bize 'Siz seçime girmeyin' demek nezaketsizliktir. Biz size 'Seçime neden giriyorsunuz?' diyor muyuz?

Saadet Partisi İstanbul Adayı Necdet Gökçınar: Bize 'Siz seçime girmeyin' demek nezaketsizliktir. Biz size 'Seçime neden giriyorsunuz?' diyor muyuz?
Tarih: 27.05.2019 - 16:53
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için seçim kampanyasının detaylarını açıkladı.

Necdet Gökçınar “Borç 25 milyar, faiz 1.5 milyara çıkmış. Sevgi pıtırcıklığıyla yönetim olmaz. Hangi aday seçilirse seçilsin, vatandaş kendini tanzim kuyruğunda bulacak” dedi.

Gökçınar ise “Hukuksuz karar neticesinde yenilenen seçimle karşı karşıyayız. Yeni söylemlerle karşınızdayız ama söylemimizin manası 40 yıldır aynı. Saadet Partisi olarak klasik siyasi argümanların aksine artık İstanbullu’nun değerlerine, ihtiyaçlarına ve profesyonel bir bakışla son seçimde yaşadıkları hayal kırıklığına karşılık yeni ve kuşatıcı bir söylemle geliyoruz” şeklinde konuştu.

Gökçınar'ın açıklamaları şöyle:

"-İstanbullunun ne istediğini biliyoruz. İstanbul’un kardeşlik, nezaket ve huzura ihtiyacı var. Huzur için altyapıya ihtiyaç var. Üretim şart. 23 Haziran seçimlerinde toplum mühendisleri iş başında, maalesef bunu görüyoruz. Mağduriyetler ve şahıslar üzerinden politika yapılmaz. Siz mağdur oldunuz buyurun başkan olun denmez. Bu sizi başkan yapmam için sebep değildir. Bugün böyle bir algı üzerine çalışılıyor. Biz bu konuda da insanlarımızı uyaracağız. İrade dış algılarla manipüle edilen bir şeydir. Bunu göz önünde bulundurmalıyız. Öfkemizi farkedenler algı çalışmalarından etkilenmeyelim. Saadet Partisi’ne oy verelim.

 

-Kimse, teröre teşvik, hakaret ve cinayete teşviki kabul edemez. Ancak bir tweet yüzünden kendini Silivri’de bulan insanlar var. Biz bu gergin ortamın üstesinden geleceğiz. Toplumun alt bilincinde ağır sanayi, eğitim var. Biz Erbakan hocamızdan böyle bir mirasa ve temiz geçmişe sahibiz. Bizim gerilimle saklayacak hiçbir şeyimiz yok. İstanbul seçimleri çok önemli. Türkiye’yi etkileyecek bir seçim.

-Son birkaç yıldır giderek seviye kaybeden siyasi dilin aksine Saadet Partisi biz olmak bilinci ile hep kuşatıcı, yapıcı ve nazik bir dil kullandı. Herkese gönlünü açtı. Dinledi. Her kesimin ortak değerlerine sahip çıktı. Ötelemedi, hakaret etmedi. Kazanmak için her şeyi mübah saymadı. Sırtını güce ve paraya değil insanına dayadı. Milli görüş geleneğini muhafaza ederek oy kaygısıyla değil insan kaybetme ve gönül kırma kaygısı ile mücadele etti. Şimdi bir kez daha ve güçlü şekilde tekrar ediyoruz; İstanbul’da artık huzura ihtiyacımız var… İstanbul’da artık adalete ihtiyacımız var… Türk devlet töresi de, İslam hukuku da, evrensel hukuk da hep aynı şeyi söyler: Adalet mülkün temelidir. Adalet var ise devlet var, adalet var ise insan var, adalet varsa huzur var. Ama adaletsizlik bir düzen haline geldi ise o zaman kaos var, umutsuzluk var bastırılmışlık var. Biz İstanbul’da yeniden adaleti tesis ederek şehre hakim olan adaletsizlik mefhumunu yok etmeye geliyoruz. Ve biliyoruz ki adaletin bir güven kaynağı olarak İstanbul’a hakim kılınması yıllardır süren karamsarlık ve teslim oluşun yerine gülen yüzler ve huzurlu bireyler tesis edecek. İstanbul’da artık adalete ihtiyacımız var.

-Bize 'Siz seçime girmeyin' demek nezaketsizliktir. Az oy aldık diye adaylığımızı tartışmayız. Seçime girmeyeyim diye şahsıma yapılan baskıları anlatmakla bitmez. Bana bu eleştirileri yapanlara sesleniyorum. Biz size 'Seçime neden giriyorsunuz?' diyor muyuz?"

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları