loading
close
SON DAKİKALAR

Saadet Partisi İstanbul seçimlerine kendi adayıyla girme kararı aldı

Saadet Partisi İstanbul seçimlerine kendi adayıyla girme kararı aldı
Tarih: 14.05.2019 - 15:53
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi 23 Haziran'da tekrar yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine kendi adayı Necdet Gökçınar ile girme kararı aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Bu seçimlerin İstanbul'umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz. 23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun.

Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz.

İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları