loading
close
SON DAKİKALAR

Saadet Partisi: O kadar zor durumdalar ki Elmadağ adayımızı zorla trenlerine bindirmek için epey uğraşmışlar

Saadet Partisi: O kadar zor durumdalar ki Elmadağ adayımızı zorla trenlerine bindirmek için epey uğraşmışlar
Tarih: 29.03.2019 - 15:00
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Hasan Bitmez, Elmadağ Belediye Başkan Adayı Nuri Yurdakul'un "istifa" haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Elmadağ adayı Nuri Yurdakul, partisinin yer aldığı ittifaka tepki göstererek adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Yurdakul, yaptığı yazılı açıklamada, "Bir şehit babası olarak, terör örgütleriyle kol kola girmiş partilerin sadece 'yıkmak' üzerine kurulu ittifaklarını kabullenmem ve içime sindirmem asla mümkün değildir. Terör kadrolarını belediye kadrolarına taşıyacak bir yıkım şebekesinin unsuru olmayı, şehidimizin aziz hatırasına hürmetsizlik olarak addederim. Özellikle Elmadağ'da, Saadet Partisi'nden adaylığımı ve Elmadağlı hemşehrilerimin şahsıma samimi teveccühünü kullanarak, CHP'nin ve ittifak ortaklarının hiç de hak etmediği bir kazanım elde etmesine gönlüm razı olamaz" demişti.

Saadet Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Hasan Bitmez, Elmadağ Belediye Başkan Adayı Nuri Yurdakul'un istifasıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bitmez, açıklamasında "İktidarın seçim süreci başladığı andan itibaren teşkilatlarımız ve adaylarımız üzerinde iftira, tehdit, teklif, şantaj, yıldırma ve baskıları devam ediyor. İktidar ne yaparsa yapsın milletimiz gerçeğin farkındadır. Elmadağ dâhil Türkiye’nin bütün seçim bölgelerinde oy pusulasında 1. sırada Saadet Partisi’nin adı ve amblemi çıkacaktır. Yapılan bu saldırılara milletimiz en güzel cevabı sandıkta verecektir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Twitter hesabından "Baskı ve tehditlerle yıldırmaya çalışıyorlar. Kirli siyasetleriyle ülkeyi derin bir uçuruma sürüklemek istiyorlar. Çünkü artık farkındalar; 31 Mart'ta milletimiz hak ettikleri dersi sandıklarda verecek.

Sayın Cumhurbaşkanı: “Trenden inen bir daha binemeyecek!” diyordu. O kadar zor durumdalar ki Elmadağ adayımızı zorla trenlerine bindirmek için epey uğraşmışlar. Unutmadan hatırlatalım sizin tren raydan çıkmış bir trendir" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları