Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası (Dev Sağlık-İş) üyesi 27 işçi hakkında "ihaleye fesat karıştırmak" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması ertelendi.
Büro Emekçileri Sendikası üyeleri, ek ödemelerin emekli aylığına dahil edilmesi talebiyle topladıkları dilekçeleri Ankara’da Başbakanlığa sunarken, diğer illerden de posta yoluyla gönderdi.
Dev Sağlık-İş, “İnsanca yaşayacak bir asgari ücret” kampanyasını bugün 14 kentte gerçekleştirdiği eylemlerle başlattı.
İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi ekim ayı raporunu yayımladı. Rapora göre ekim ayında en az 53 işçi iş cinayetlerine kurban giderken 142 işçi de yaralandı
Üniversitelerde özelleştirme planları ve öğrenim harçlarının arttırılmasına karşı çıkan binlerce gösterici bugün Londra'da sokağa çıkıyor.
Taşeron şirket Hava-İş ile toplu iş sözleşmesi imzaladı, İSG işçileri 2 yıldır sürdürdükleri direnişlerini kazandı
AKP'nin TÜBA'nın özerkliğine darbe vurmak için TÜBİTAK üzerinden atama yetkisi vermesi sonucunda 50'ye yakın bilim insanı akademi üyeliğinden istifa etti
BEDAŞ bünyesindeki taşeron şirketlerde çalışan ve işlerine geri dönmek için 9 Ekim'den beri BEDAŞ Genel Müdürlüğü Önünde direnişlerini sürdüren Enerji-Sen üyesi enerji işçileri bugün kazanıma ulaştı
5 Kasım Dünya Gazetecilik İçin Ayağa Kalk Günü dolayısıyla İstanbul’da bir araya gelen çok sayıda gazeteci tutuklu ve haklarında dava açılmış meslektaşlarına destek verdi.
ÇHD'den Sevimli, yeni yasa değişikliğiyle işçilerin hakkını arama özgürlüğünün ortadan kaldırılmaya çalışıldığını, yapılanan Anayasa'ya da aykırı olduğunu söyledi.
Ezilenlerin Sosyalist Partisi, Diyarbakır İl Örgüt, Hopa ve KCK tutuklularının serbest bırakılması için toplanan imzaları Meclis’e gönderdi.
MERSİN Limanı A Kapısı önünde 43 gündür direnişte olan liman işçileri bayramlarını yüzlerce kişiyle kutladı.
İngiliz yönetmen Ken Loach, geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki isyanları The Guardian gazetesine değerlendirdi
Denizli Belediyesinde kadrolu işçiler bugünlerde huzursuz