loading
close
SON DAKİKALAR

Sevda Noyan canlı yayında; 'doğru anlaşılsın, bizim aile 50 kişiyi götürür' diyerek komşularını tehdit etti

Sevda Noyan canlı yayında; 'doğru anlaşılsın, bizim aile 50 kişiyi götürür' diyerek komşularını tehdit etti
Tarih: 09.05.2020 - 00:43
Kategori: Medya

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşçı, Ülke TV'de ki Esra Elönü ve Sevda Noyan'ın Arafta Sorular programımda saf ettikleri sözleri nedeniyle “toplumu kin ve düşmanlığa tahriki” ettikleri gerekçesiyle Üst Kurul gündemine alınması için Pazartesi günü dilekçe verecek....

Ülke TV'de Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün sunduğu televizyon programında "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır" sözleri toplumun her kesiminden büyük tepkilere yol açtı.

Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı" diyerek şunları söyledi:

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır."

Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "'Ayak' az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt verdi.

Sevda Noyan canlı yayında komşularını tehdit ettikten sonra hızını alamadı ve sosyal medya hesabı üzerinden tehditlerine devam etti.

Noyan hesabından şu paylaşımları yaptı:

"Lüzüm üzerine  açıklıyorum. Konuşmam şu şekilde FETÖ tekrar darbeye kalkışırsa bu kez hak ettikleri cevabı verecğiz ve hepimiz buna hazırlıklıyız kurtulamazlar liderimizin yanındayız dedim.. hala söylediklerimin arkasındayım.. sözlerimi çarpıtıp saldırıyorlar. korkmuyorum.

Hesabım saldırı altında . Buradan istediğiniz kadar saldırın. ayağınızı denk alın. Her darbecihaindir!!!

Hain zombiler. konuşmam niye size dokundu tekrar darbe yapmayımı planlıyorsunuz??? Bu sefer kaçaçak delik bulamazsınız. Sahte hesaplarla istediğiniz kadar saldırın hiç etkilenmem. Alışkınız sizin iftiralarınıza. Liderim Recep Tayyip Erdoğan. Sonuna kadar onun yanındayım!!!

“Toplumu kin ve düşmanlığa tahriki” açıkça suç

CHP RTÜK üyesi İlhan Taşçı yaptığı açıklamada; "Bu yayın nedeniyle toplumun geniş bir kesiminde infial oluştu. Çok sayıda soru alıyorum. Yayını RTÜK nezdinde bizzat takip edeceğim. Üst Kurul gündemine alınması için de Pazartesi günü dilekçe vereceğim. RTÜK Yasası, yayında “toplumu kin ve düşmanlığa tahriki” açıkça suç sayar."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları