CHP sözcüsü Haluk Koç, 'dinsiz' polemiğinde MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun sözlerine isim vermeden tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Ali Babacan 'Türkiye'yi iktidarsız bırakmayız. Eğer olursa olur. Baktık ki bu uzlaşma yok, o zaman zaten anayasa hükümleri açık. Genel seçimlerin yenileneceği döneme gireceğiz' dedi.
Yalova'da AKP'li meclis üyesi partisinden istifa etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cebeci iftar çadırında vatandaşlarla iftar açacak.
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, AGİT-PA'nın yıllık genel kurulunda konuştu.
CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu,buğdayın rekolte durumu hakkında bilgi vermek, fiyatların düşüklüğüne ve çiftçimizin mağduriyetine ulusal düzeyde dikkat çekmek için TBMM'de bir basın toplantısı düzenledi.
Kamuoyunda yaptığı itirazlar ve mahkemeye verdiği dosyalarla yakından tanınan Hüseyin Sağ'a trafikte çirkin saldırı...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili ''Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. Vallahi dedikodudan bıktım'' dedi.
MHP'yi şoke eden anket: Erken seçimde yüzde 67 kayıp
CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, Ankara Düşünceye Özgürlük Girişimi’nin başlattığı kampanyaya destek verdi.
MHP'li Yusuf Halaçoğlu Deniz Baykal'ın dün Tarafsız Bölge programında Meclis seçimleriyle ilgili gündeme getirdiği iddialara cevap veriyor.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 7 Haziran sonuçlarıyla ilgili halkın verdiği mesajları değerlendirdi.
CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, Tarafsız Bölge'de soruları yanıtlıyor.
CHP Meclis Başkanlığı'na verdiği teklifte barajın yüzde 3 olmasını önerdi.
CHP, olası bir koalisyon hükümetinde “güven” sorunu yaşanmaması için atılacak adımların, yapılacak yasal değişikliklerin takvimlendirilmesini isteyecek.
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİT-PA)’nin 24. Yıllık Oturumu 5-9 Temmuz 2015 tarihleri arasında Finlandiya’nın Başkenti Helsinki’de toplanacaktır.
Haluk Koç, güçler ayrılığı ilkesini hatırlatarak, '7 Haziran'da millet Sayın Cumhurbaşkanı'na, 'otur sen yerine kardeşim, sınırların içerisinde görev süren bitene kadar, görevini yap' dedi' diye konuştu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “AKP ile koalisyon kurmamız zayıf ihtimal. AKP-MHP koalisyonu da kolay görünmüyor. Erken seçim olasılığı güçlü” dedi.
Mirza Turgut; 7 Haziran sonrası ortaya çıkan tablodan Koalisyon çıkarılmaya çalışılıyor. Bu taplodan şöyle ya da böyle bir koalisyon hükümeti çıkacağını düşünmüyorum...
Karayalçın, ''İstanbul'a Karşı Suçlar'' adını verdikleri proje kapsamında imar değişikliklerinin hukuk kuralları ve İstanbul halkının çıkarlarına uygun olup-olmadığını izleyeceklerini söyledi.