MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 24 askerin şehit olduğu Hakkari’deki terörist saldırılardan hükümeti sorumlu tuttu. Şandır, "Bıçak kemiğe değil gırtlağa dayandı" dedi.
Eski CHP PM üyesi Korkmaz Karaca'nın basın açıklaması
Balyoz soruşturması kapsamında hakim karşısına çıkan Tuğamiral İsmail Taylan tutuklandı.
Kürt siyasetçi-yazar Kemal Burkay, Hakkari Çukurca'da yaşanan terör olaylarının ardından yazılı açıklama yaptı.
Kılıçdaroğlu, 'Dolmabahçe olduğu sürece (hükümete muhtıra veren) Büyükanıt'ın dokunulmazlığı bitmez' dedi
5 saat 50 dakika süren Bakanlar Kurulu toplantısının sona ermesin ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç basın toplantısında konuşuyor.
Hakkari'de 24 askerin şehit olmasına neden olan terör saldırısının görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu'nda ilginç atışmalar tutanaklara yansıdı.
CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının görevleriyle ilgili suçlardan dolayı Yüce Divan'da yargılanabilmesi için yasa önerisi verdi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP'nin tutukluluk süresiyle ilgili teklifine ilişkin sözlerine teklif sahibinden sert yanıt geldi.
DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, ''Kandil'e bayrak dikmek o kadar basit değilse, çok zor geliyorsa, bunu yapacak olanlara devretsinler'' dedi
"Ben de buradan bakana sesleniyorum. Sana ne lan"
''Melelerin kadroya alınması, Diyanet’in, siyasetin, en başta dinin genleriyle oynamaktır''
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştü.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nu ziyaret eden Baykal'a gazeteciler bu soruyu sordu
Hükümet, Hakkari'deki saldırı konusunda bugün milletvekillerini gizli oturumla bilgilendireceğini açıkladı
KCK tutuklusu DEP Milletvekili Mahmut Alınak, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği mektupta F Tipi cezaevlerinin durumunu anlattı.
TBMM Genel Kurulu’nda, Hakkari’deki terör saldırısı nedeniyle söz alan siyasi partilerin konuşması sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi.
"Hayatımda ilk kez bu kadar şehidin verildiği bir sürecin sonunda bir başbakanın televizyonlara çıkıp çaresizliğini dile getirdiğini gördüm."
Emekli Tümgeneral Kuloğlu, Cumhurbaşkanı'nın bölgeye gidişini değerlendirdi.
TBMM Genel Kurulunda, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın yaptığı konuşmaya muhalefet milletvekilleri tepki gösterdi.
Sırrı Süreyya Önder, Terörün Finansmanının Engellenmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı'nın, "Kürtler ve muhaliflere yeni varlık vergisi" anlamına geldiğini savunarak 5 maddelik muhalefet şerhi koydu.