AKP’de hükümetten gelen farklı açıklamalar vicdani ret konusunda soru işaretlerine yol açtı.
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu CHP İl Genel Meclisi Üyeleriyle bir araya geldi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Yüzde 40 oy hayal ettik ama hayal kırıklığına uğradık. Anketlere güvenmiyorum'' dedi
Muharrem İnce, Şehit ve Malul Olanların Yakınlarının ve Çalışabilecek Durumdaki Malullerin Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İstihdamı Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılıp yapılmayacağını sordu.
''Osmanlı ile Cumhuriyeti karşı karşıya getirerek bir yere varmamız söz konusu olmaz. Kimse yanlış noktalardan giriş yaparak, bir istismar yapma çabasına, gayretine girmesin''
Kuzey Irak ve mücavir alanlarda kara harekatı yapılmasını 17 Ekim 2011 itibariyle 1 yıl süreyle uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM’ye geldi.
"Vizyonun merkezinde Türkiye var"
BDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in, "Özgürlüğünde Kaldı Gözlerim" isimli romanına "terör örgütü propagandası" gerekçesiyle Diyarbakır Savcılığınca soruşturma açıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'te yaptığı konuşmada "Demokrasi, terörün ilacıdır, panzehiridir. Terör örgütünün, onun uzantılarının maskesi çok yakında düşecek" diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir grup CHP milletvekilinin Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün ’Dersim olayları, Atatürk ve CHP’ ile ilgili sözleriyle ilgili yayınladıkları bildiriyi ilk kez değerlendirdi.
Vural, kürsünün önüne Türk bayrağı asarak düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı seçimi düzenlemesiyle ilgili "kanunla anayasanın değiştirildiğini" savundu.
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Kimse vatanı bölmek istemiyor. Bu vatan kiminki kim bölecek. Kürtler kendi vatanını mı bölecek' dedi.
CHP, ''eğitimin niteliği'', ''atanamayan öğretmenler'' ve ''termik santraller'' konularında Meclis Araştırması açılmasını istedi.
Terör örgütü PKK´nın propagandasını yapmak suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. MYK'nın ana gündem maddesini tüzük kurultayı ile Fransa'da görüşülen sözde Ermeni soykırım yasa tasarısı oluşturuyor.
CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet S. Kesimoğlu, TBMM Başkanlığı'na, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.
CHP'de yaşanan istifalar nedeniyle Pazartesi günü yapılacak MYK'da Gürsel Tekin ve Bihlun Tamaylıgil'inde istifa etmesi bekleniyor.
Oğuz Kaan Salıcı, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte yarın Adalar Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’na desteklerini iletecek ve bir basın açıklaması yapacak.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü, “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz” diyecek.
CHP Sözcüsü Güler, “Anayasa Mahkemesi önce kendi yasasının Anayasaya aykırı olup olmadığına karar versin. Yoksa bütün kararları düşer” dedi.
AKP iktidarının İstanbul’daki CHP’li belediyeleri yıldırma politikasında son adres bu kez Adalar Belediyesi oldu.