Gıda fiyatlarındaki artışın vatandaşın yaşadığı en büyük sıkıntı olduğunu belirten AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Korona öncesinde 250 liraya dolan torba artık 700’e dolmuyor” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bütçe görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bütçeye hayır diyeceklerini açıklayan Kılıçdaroğlu, ''Bu bütçe, Türkiye Cumhuriyet Devleti'ne yapılmış bir kumpas bütçesidir'' ifadesini kullandı.
HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş'ın da aralarında bulunduğu 13 HDP'li milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Metin Feyzioğlu'nun kaybedip Erinç Sağkan'ın galip geldiği TBB seçimini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Hesap verilebilir olmayı mecbur hale getirecek bir değişim oldu" ifadelerini kaydetti.
İyi Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM Genel Kurulu'nda 2022 yılı bütçe görüşmelerinde konuştu. Usta iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek Türk Lirasının korumasız bırakıldığını ifade etti.
TBMM Genel Kurulunda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2020 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine başlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 2022 bütçe teklifini sundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete ilişkin soruya, "En uygununu masaya yatırarak nihai kararımızı vereceğiz, sadece işçi kesiminin değil işverenin de memnun olması lazım" yanıtını verdi.
TBMM Genel Kurulu, bugün saat 12.00'de toplanarak 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmelere başlayacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulunda seçimi kazanan Erinç Sağkan ve yönetim kuruluna tebrik mesajı yayımladı.
DEVA lideri Ali Babacan kendisi için 'boş teneke' ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara'daki üye katılım toplantısında konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün tepkisini çeken sözleri üzerine açıklamalarda bulundu.
TBMM Genel Kurulu'nda, aralıksız 12 gün sürecek 2022 yılı bütçe görüşmeleri 6 Aralık'ta başlıyor.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 87. yıldönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı.
Financial Times gazetesi, Türkiye'de son dönemde yaşananları masaya yatırdığı kapsamlı bir analiz hazırladı. Gazeteye konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Mutfakta yangın var. Herkes umutsuzca bir kaçış yolu arıyor" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat dün partisinin Mersin'de erken seçim talebiyle yaptığı mitingindeki kalabalık ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aynı şehirde topladığı kalabalığın fotoğraflarını Twitter üzerinden paylaştı.
Tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "AKP-MHP’nin, Milli Güvenlik Kurulu onayıyla yürüttüğü 'çöktürme planı'nın bir ayağı da toplumu zayıflatıp düşkünleştirmek" değerlendirmesini yaptı.
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,"Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin’deki “Milletin Sesi” mitinginde kurulan “halk kürsüsüne” çıkan vatandaşların konuşmalarından derlenen videoyu, “Ülkemizin dört bir yanında acı çeken herkes bu kürsüye çıkacak. Saray bu çığlığı duyacak” notuyla paylaştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya hesabından Erdoğan'a cevap.