İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuzkim tarafından yapıldı? Fetullah Gülen denen sümsüğün bu işi yapabileceğine inanabiliyor muyuz?" diye sordu.
AKP İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, Konyalılar Federasyonu tarafından Buca Atlı Spor Kulübünde düzenlenen 2. Konya Hemşehri Buluşmasına katıldı.
AKP Ağrı İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Boyun eğmedik diye itibarsızlaştırılmaya çalışılıyoruz ABD tarafından. FETÖ ile işbirliği içinde. FETÖ'yü, DEAŞ'ı, hatta ana muhalefetin başındaki kişiyi kullanıyorlar' dedi.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rıza Sarraf ile ilgili açıklamada bulundu.
Başbakan Binali Yıldırım, '2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. Engellilerin torpille işe girmesi dönemini sona erdirdik. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık”' dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener karayoluyla geldiği Artvin'de partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katıldı.
Erdoğan’ın, yüzde 10’luk seçim barajının düşürülmesine sıcak bakılmadığı öğrenildi...
TBMM Eğitim Komisyonu üyesi CHP’li İrgil, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a 'Ücretli öğretmenlerin, il ve ilçe teşkilatlarınız tarafından haklarındaki güvenlik soruşturmaları ileri sürülerek istifaya zorlandığı doğru mudur?' diye sordu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbul Cumhuriyet Savcılığı 'yabancı devlet lehine askeri ve siyasi casusluk yaptığı' için Zarrab'ın mal varlığına el koydu. Bilal'e anlatır gibi soruyorum. Zarrab'a devletin sırları kim verdi?
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 'Kurlarla oyun oynuyorlar, geçecek bunlar. Bugüne kadar kurla ilgili hep spekülasyon olduğunu söyledik. Endişe edecek hiçbir şey yoktur' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Reza Zarrab'ın 'tanık' olduğu Hakan Atilla davasına ilişkin Kars'ta 'FETÖ'nün temsilcileriyle kurulan mahkemeler ülkemi mahkum edemez' mesajı verdi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'FETÖ, Türkiye'deki Amerikan misyonlarına da sızmış, Amerikan yargısına da kongresine de her yere tüm kurumlarına sızmıştır. O yolla bu yolla legal ya da illegal. Bu kadar açık söylüyoruz' dedi.
CHP, İstanbul'da il ve ilçelerdeki olağan kongre sürecini durdurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uzun süredir başta İstanbul ve Ankara olmak üzere belediyeleri uyardığını söyleyerek 'Çevreye duyarlı kentler için çok talimat verdim. Her yerde çok katlı binalar. Bundan sonra izin verilecek binalar 5 artı bir olacak' dedi.
HDP’nin 3. olağan kongresinin herhangi bir erteleme olmadan 2018 başında yapılması kararlaştırıldı. Demirtaş partisine, artık 'Benimle ilgili kararı verin' mesajı gönderdi .
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) açıklamasına yanıt verdi. Kalın, "Ulusal güvenliğimize neyin tehdit olduğun başkaları değil Türkiye'nin kendisi karar verir' açıklamasında bulundu.
CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker TBMM'de yaptığı konuşmada 'kendi kirli işlerinizi milli mesele diyerek milletimizin sırtına yükleyemezsiniz' dedi ve iktidarı istifaya davet etti.
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, ABD'de yargılanan ve itirafçı olan Reza Zarrab'la ilgili olarak, 'ABD'de tutuklu kalmamak için onlarla anlaşmaya giden ve onların istediğini yapan birinin sözlerinden gündem oluşturamayız' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım 'Terörle Mücadele Toplantısı"nda konuştu. Yıldırım, Şurası jandarmanın burası polisin görev yeri yok. Böyle bir şey yok. Huzuru sağlamak hepimizin görevi' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da saat 15:00'te AKP kurmayları ile uyum yasaları, seçim ittifakı ve seçim baraj konularının da ele alınacağı bir görüşme gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Kasım 2016 tarihinde avukatı Hüseyin Aydın aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına’na, Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi (PM) üyeleri hakkında, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ten suç duyurusunda bulunmuş...