AKP ile MHP’nin referandum öncesinde başlayan ittifakını değerlendiren AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, ''Bu ittifak referandum ittifakıydı, siyasi bir birliktelik yok. İki parti, iki rakiptir'' dedi.
CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Bayram boyunca yapmış olduğu ziyaretlerine Gölcük ilçesinde devam etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah (05 Eylül 2017 Salı) 2017 - 2018 Adli yılı açılış törenine katılacak. Tören Kızılay, Bakanlıklar'da Yargıtay Ana Binasında saat 10.00'da başlayacak...
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye'nin İslam âleminin lider ülkesi olduğunu ve bunun için hedef alındığını söyledi.
CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Turizm Meslek Liseleri'nde 'Alkollü İçki ve Kokteyl Hazırlama' dersinin 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde müfredattan çıkarılmasına tepki gösterdi.
Meral Akşener: Amacımız bizzat toplam siyaseti sağlıklı alana taşımak, rekabetçi siyasi yapıyı yeniden inşa edip milli iradenin tecellisini sağlayarak, Türkiye'nin entelektüel birikimini zenginliklere taşımaktır.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, '2019, 16 Nisan'dan daha çetin bir süreç olacaktır. Bunu siyasi tecrübemle söylüyorum. Gördüklerimi üst üste koyarak söylüyorum. İçerideki ve dışarıdaki gelişmeleri yakın takip eden birisi olarak söylüyorum' dedi.
Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ''Türkiye'de herkes biliyor ki en büyük talep adalet talebidir. Adalet talebi, 'adalet' demekle olmuyor'' dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Demre ilçesinde AKP'lilerle buluştu.
MHP lideri Bahçeli, Çanakkale Şehitliği'ndeki CHP etkinliğinde içki içildiği iddialarına ilişkin kullandığı ''Kör Niko'nun meyhanesi'' ifadesine açıklık getirdi.
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'ye yönelik olarak söylediği 'Bunlar değil miydi bizim camilerimizi ahıra çeviren?' sözlerine yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.
AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner: Görüyorsunuz bütün hainler bir safta. PKK, FETÖ ve CHP...!
Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde AKP'yi ilk olarak CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığındaki heyet ziyaret etti.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılmak için partilerinden istifa edenlerle ilgili, 'Bu kişilerin partimizden istifası oldukça hayırlı olmuştur' dedi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin bayramlaşma töreninde konuştu.
Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nu ziyaret eden CHP Genel Kılıçdaroğlu, 'Milletvekillerinin tutuklanmasını içimize sindiremiyoruz' dedi.
Dışişeri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arakan'da yaşananlar için Bileşmiş Milletler (BM) eski Genel Sekreteri ve Arakan Danışma Komisyonu Başkanı Kofi Annan ile görüşeceğini söyledi.
HDP 1 Eylül Dünya Barış Günün dolayısıyla yayınladı. Açıklamada, 'Türkiye demokrasi ve barış güçlerine, vicdan sahibi tüm yurttaşlara, siyasi partilere, demokratik kitle örgütlerine barış çabalarını ortaklaştırma çağrısını yapıyoruz' denildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: İnşallah önümüzdeki günlerde bütün ülke yöneticileri siyasi partiler aralarındaki husumetlere son vererek ayrımcı değil kaynaştırıcı olmayı tercih ederler.
CHP'nin siyasi partilerle bayramlaşması bayramın 2. günü gerçekleştirilecek.
İmambakır Üküş; CHP; çok haklı ve doğru bir şekilde Adalet, demokrasi, özgürlük ve eşitlik isteyenlerin büyük çoğunluğunu birleştirdi. Türkiye’nin ''sağ''ının da Türkiye’nin ''sol''unun da umudu CHP oldu…