Çanakkale'deki Adalet Kurultayı’nın en önemli yanı, referandumdaki ‘hayır’ birlikteliğinin ilk seçimde daha da büyütülmesinin kararlaştırılması oldu.
Meral Akşener'in genel başkan olacağı ifade edilen partinin ismi için dört seçenek olduğu kulislerde konuşuluyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Adalet Kurultayı’nda hem uzmanların hem de adaletsizlik yaşayanların paylaşımlarıyla önemli bir birikim elde edildiğini belirtti.
AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Myanmar'da yaşananlarla ilgili olarak Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi yaptı.
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkındaki dosyayı usüle uygun tamamlanmadığı gerekçesiyle iade etti.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'nin Adalet Kurultayı sonuç bildirgesiyle ilgili açıklamada bulundu.
CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ilişkin yazılı açıklama yaptı.
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın sadece ülkenin değil, tüm mazlum milletlerin özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onurlu yaşama dönük kararlılığına yönelişinin bir diğer adı olduğunu belirtti.
Büyük Taarruz’dan 95 yıl sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman bir Zafer Bayramı mesajı yayımladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 10.00'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir'deki törene katılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 gün süren Adalet Kurultayı'na katılan yurttaşlara teşekkür etti.
CHP’nin Çanakkale Kocadere Kamp Alanı’nda düzenlediği ve 4 gün süren Adalet Kurultayı sona erdi. Kurultayın sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlı sonuç bildirgesini okudu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Manisa'da MHP üyesi 549 kişi, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılmak için partilerinden istifa etti.
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kumluca İlçesinde ziyaretlerde bulundu. Deniz Baykal'ı ilçeye gelişinde CHP İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner ve partililer karşıladı. Baykal, Adrasan'da mahalle kahvesinde toplanan vatandaşlarla sohbet etti.
MHP'den Meral Akşener'in kuracağı yeni parti için ayrılan Koray Aydın, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in istifasını istediği iddia edildi.
Adalet Kurultayı'nı değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü'ye açıklamalarda bulunarak 'AKP artık devletin partisi' dedi.
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, MHP teşkilatına kayıtlı 51 kişi partilerinden istifa etti.
CHP'li Ceyhun İrgil, Çanakkale Eceabat’ta gerçekleşen ‘Adalet Kurultayı’nın bugüne dek görülen en büyük kitlesel adalet toplantısı olduğunu belirterek 'Tüm ezilenleri parti gözetmeksizin buluşturan tarihsel öneme sahip bir kurultay bu' dedi.
Fransız Haber Ajansı AFP'ye röportaj veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinden korktuğunu öne sürerek, 'Beni tehdit olarak görüyor' dedi.