Bolu'da, aralarında eski il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkan adayı, milletvekili adaylarının bulunduğu 400 kişi MHP’den istifa etti.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski Bakan Zafer Çağlayan hakkında ABD'de verilen kararla ilgili yaptığı açıklamada 'ABD istihbaratında dahi bu kadar bilgi olamaz. FETÖ'cülerin verdiği açık. Bu siyasal hedefleri olan bir dava' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de düzenlenecek Tarım Çalıştayı ve Manyas’ta Hayvancılık ve Süt Festivali’ne katılmak üzere 14 Eylül Perşembe günü Balıkesir’e geliyor.
Afyonkarahisar'da eski bakan, eski milletvekili ve eski belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 300 kişi, MHP'den istifa etti.
AKP'li belediye başkanlarına seslenen Başbakan Binali Yıldırım, BİMER'e belediyelerle ilgili 103 bin 295 başvuru yapıldığını bunların yüzde 73'nün şikayet olduğunu söyledi. Yıldırım 'Vatandaş en çok mezarlık hizmetinden memnun' şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA (silahlı insansız hava aracı) açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CHP’li Yılmaz, 12 Eylül 1980 darbesinin yıldönümünde de OHAL ilanıyla başlayan, baskı ve korku rejimlerini aratmayacak uygulamaların hayata geçirildiğini belirterek, '12 Eylül’ün ruhu, AKP’nin yaptığı 20 Temmuz sivil darbesiyle can bulmuştur' dedi.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, belediye başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, 'SİHA'ların yaptığı iş vatana ihanet edenleri yok etmektir, bunu böyle bilin' dedi.
Reza Zarrab'ın cezaevinde olduğu süre boyunca yarış atından 1 milyon 213 bin lira kazandığı ortaya çıktı.
CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, 12 Eylül 1980'de gerçekleşen askerin darbenin 37. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kocaeli'de kamu ihaleleri alan inşaat şirketi sahibinin, AKP Kocaeli İl Başkanı ile ilişkisini sorgulayan CHP'li Tahsin Tarhan ile AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan arasındaki gergin tartışma devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, 13 Eylül 2017 Çarşamba saat 12.00'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında CHP Genel Merkezinde toplanacak.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı toplantısında, Meclis'te olağanüstü güvenlik önlemleri alınması yönünde karar alındı...
AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Londra'da düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, ‘Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanun Hükmünü İhlal’ suçlamasıyla, Yomra Belediye Başkanı AK Partili İbrahim Sağıroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Tekirdağ'da aralarında 3 belediye meclisi üyesinin de bulunduğu 270 kişi, MHP'den istifa etti. Tekirdağ eski MHP İl Başkanı Enes Kaplan, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacaklarını söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör hakkında, disipline sevki için Danıştay'a başvuru dilekçesi verdi.
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, 12 Eylül darbesinin 37. yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül'ün 37. yıl dönümünde paylaştığı mesajda, 'Ülkeyi kaostan kurtaracak şey darbeler değil, demokrasi ve hukuktur' dedi.
CHP, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ün disipline sevk edilmesi için başvuruda bulunacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti sonrası İstanbul’a dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.