Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 08 Haziran 2017 Perşembe günü saat 09.30'da TBMM'de Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Heyetini kabul edecek...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci Yazar Yılmaz Polat'ı tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesinde ziyaret etti ve acil şifalar diledi.
CHP, TBMM Başkanı Kahraman’ın içtüzük değişikliği gündemi ile siyasi partilere yaptığı görüşme çağrısına vereceği yanıtı MYK toplantısında kararlaştıracak. CHP’nin gündeminde boykot var.
CHP MYK CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Katar'a karşı başlatılan yaptırımları, doğru bulmadığımızı peşinen ifade etmek istiyorum.Burada farklı bir oyun oynanıyor. Bu oyunun arkasında kimler var şu anda henüz onu tespit edebilmiş değiliz.
CHP, MYK Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında sabah 11.00'da CHP Genel merkezinde toplanacak.
MHP, zeytinliklerin 'ölüm fermanı' anlamına gelen tasarıya muhalefet şerhi koydu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Körfez ülkeleri arasındaki krizde Türkiye'nin taraf olmaması gerektiğini söyleyerek, 'Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanı Müslüman Kardeşleri destekliyor bu desteği hemen çekmeli' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada zeytinliklerin talan edilmesinin önünü açan yasayla ilgili itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 'Zeytin mi daha önemli, tesis mi daha önemli?' dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya'nın İncirlik Üssü'nden çekilme kararıyla ilgili olarak 'Alman askerleri gelecek hafta çekilecekmiş; durduğunuz kabahat, çekin gidin' ifadesini kullandı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, istifa etmesine yol açan 'Pelikan Bildirisi' hakkında ilk defa konuştu. Davutoğlu, 'AKP kendi değerlerini hızla zayıflatıyor. Yapılan şey itibar suikastidir. Bizi üzen dostlarımızın suskunluğudur' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz’u yapanın FETÖ terör örgütü olduğu konusunda en ufak bir şüphem yoktur. Meclis’te de Yenikapı’da da her defasında bunu yapan FETÖ terör örgütüdür, dedim.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da TBMM grup toplantısında konuşacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'i Genel Merkezdeki makam odasında kabul ederek görüştü.
Meclis Başkanı İsmail Kahraman, parti liderlerini Perşembe günü saat 14.00'da iç tüzük görüşmelerine çağırdı.
Ümit Özdağ, vatandaşlıktan çıkarılacak 130 kişi arasında yer alan Haydar Kırkan için 'Kod adı Ebu Kuteybe el Turki. 17 Ekim 2016'da İblid'de Amerikalılar tarafından öldürülmüş. Biraz geç kaldınız vatandaşlıktan çıkarmakta' dedi.
CHP'li Engin Altay, aralarında Fethullah Gülen'in de bulunduğu 130 kişinin vatandaşlıktan çıkarılmasıyla ilgili ''Gülen'in iadesi anca böyle engellenirdi. Gülen'in iadesini bu hükümet, Erdoğan istemiyor'' dedi.
Meral Akşener, Melih Gökçek'in, 'Kılıçdaroğlu, Akşener'e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklif etti' iddiasını yalanladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Emek Bürolarının düzenlediği Kıdem Tazminatı Çalıştayı'nda konuştu.
'Türkiye’nin kurtuluşu için buluşuyoruz' çağrısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan HTKP Genel Başkanı Baş, 'Bu toplantının amacı AKP/Saray iktidarını yıkmak' dedi.
CHP bünyesinde oluşturulan Emek Büroları, 5 Haziran Pazartesi günü Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı 'Kıdem Tazminatı Çalıştayı' düzenliyor. Çalıştay Ankara'da TBB'nin konukevi Litai'de saat:10.00'da başlayacak...