MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, genel merkezin kitabında kendisini Tansu Çiller’e Fethullah Gülen’in önerdiği iddiasını yalanladı.
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, meclis kürsüsünde bir astsubayın kızına yazdığı mektubu okudu. Genel Kurul’da duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşmadaki ifadelere tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifa edeceğini açıklayan Başbakan David Cameron'a '3 bin yıla kadar Türkiye AB'ye giremez diyordun. Şimdi ne oldu? Hadi buyur bakalım, 3 gün bile dayanamadın bak' diye seslendi.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'asla teröre taviz vermeyiz, teröristler kadar bizler gururlu, onurlu olmazsak onların karşısına dikilmezsek bilesiniz ki bu ülkede büyük bir kırılma olur' sözlerini eleştirdi.
Kültürel Kalkınma Eylem Planı' kapsamında bin 200 gencin geçici süre ile müze ve ören yerlerinde istihdam edileceği açıklanmıştı. İstihdam edilenlerin, muhasebe, büro yönetimi ve maliye bölümü mezunlarından seçildiği ortaya çıktı.
AB Bakanı Ömer Çelik, İngiltere'deki referandum ile halkın bir irade ortaya koyduğunu söyledi. Çelik, 'İngiltere'nin ayrılması iyi olmadı. Ancak saygı duyuyoruz' diye konuştu. Çelik, Anadolu ile AB'nin de birleşmesi gerektiğini vurguladı.
MHP'den geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve tüzük değişikliğine gidilen kurultayla ilgili önemli bir açıklama yapıldı.
MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP'deki milletvekillerinin AKP'ye transfer edileceği ve MİT'in muhalif milletvekilleri için araştırma yaptığı yönündeki açıklamalarını eleştirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinin yeniden başlaması için 'Buyurun Dolmabahçe’de kaldığımız yerden devam edelim, bir cümleye bakar ve silahlar susar' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 19.00'da Best FM'de gündemi değerlendirecek. Kılıçdaroğlu, Best FM'deki yayının ardından Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde CHP ilçe başkanlığının düzenlediği iftara katılacak.
CHP Sakarya İl Başkanlığı, Karasu Belediyesi'nin 4 ay önce ihaleye verdiği 45 milyon liralık drenaj kanalı ihalesinin iptali için Sakarya İdare Mahkemesi'ne başvurdu.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu; ''AKP milletvekili transferi arayışında. MHP içindeki çalkantılardan 15-16 milletvekilinin AKP’ye transfer edileceği duyumu var. MİT bütün muhalif milletvekilleri için araştırma yapıyor. Asıl amaç başkanlığı nasıl gerçek...
Ağrı'da partisinin düzenlediği iftara katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Bilsem ki bu ülkeye barışı getirebilecek siyaseti yapamıyorum, gücüm yok, ben bu koltuğu işgal etmem' dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de gazetecilerin 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'AB müzakereleri için referanduma gidebiliriz' sözlerine ilişkin sorusuna 'Ciddiye almıyorum' şeklinde yanıt verdi.
CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Antakya Asri Mezarlığında Musevi vatandaşlara ait bölümdeki mezarlara yapılan saldırıyı İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya sordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı Erol Evgin'in sözlerine tepki gösterdi: Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur? Önce millete saygı duyacaksın. Bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin.
CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Spor Bakanı'na Türkiye'nin averajla elendiği Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na kaç kişinin devlet bütçesinden harcama yapılarak götürüldüğünü sordu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu MYK toplantısında, yargının yeniden dizaynına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisi tarafından Yozgat'ta düzenlenen 'Orta Anadolu İftar Buluşması'na katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Pilot Üsteğmen Burak Abikebahşi'nin ailesini ziyaret etti.