MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, adaylıktan çekilme tartışmalarına son noktayı koydu: Ben iddialı, güçlü bir adayım. Şunun, bunun lehine çekilme gibi bir gündemim yok.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen, binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde kazanın başına geçti hemşerilerine yemek dağıttı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu Ankara’da yaşadıkları Mahallede bir apartmanda görevlisi olarak çalışan Köksal ailesinin evinde, iftar sofrasına konuk oldu...
CHP Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde düzenlenen ve Türkiye'nin dört bir yanından CHP'li İl Genel Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda konuştu.
MHP’deki muhalefet cephesinde 19 Haziran öncesindeki 'kırılmanın' bir benzeri yaşanıyor.
CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Nilüfer ilçesinde bir ortaokulda müdürün talimatıyla dağıtılan ‘Ramazan Risalesi ve Üç Aylar’ adlı kitapta, yer alan ifadelerin ortaya çıkması üzerine çok sert tepki gösterdi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Osmanlı'dan sonra, Türkiye'de maalesef bir zulüm tarihi oldu. Bunun adını açık koymak lazım' dedi.
MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, genel merkezin kitabında kendisini Tansu Çiller’e Fethullah Gülen’in önerdiği iddiasını yalanladı.
Kalp nakli bekleyen çocukları hastanede ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, organ bağışının önemine dikkat çekti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılması ile ilgili referandumdan Türkiye’nin çıkarması gereken önemli dersler bulunduğunu, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin tam tersi bir tutum içinde olduğunu söyledi.
CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, Türkiye-İsrail anlaşmasının, uluslararası enerji koalisyonu ve Kürt Devleti projesinin ön adımı olduğunu belirterek, açıklama yaptı.
TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi Dr. İrgil, önceki gün Genel Kurul’da ataması yapılmayan öğretmenleri bir kez daha gündeme getirdi.
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, meclis kürsüsünde bir astsubayın kızına yazdığı mektubu okudu. Genel Kurul’da duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşmadaki ifadelere tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifa edeceğini açıklayan Başbakan David Cameron'a '3 bin yıla kadar Türkiye AB'ye giremez diyordun. Şimdi ne oldu? Hadi buyur bakalım, 3 gün bile dayanamadın bak' diye seslendi.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'asla teröre taviz vermeyiz, teröristler kadar bizler gururlu, onurlu olmazsak onların karşısına dikilmezsek bilesiniz ki bu ülkede büyük bir kırılma olur' sözlerini eleştirdi.
Kültürel Kalkınma Eylem Planı' kapsamında bin 200 gencin geçici süre ile müze ve ören yerlerinde istihdam edileceği açıklanmıştı. İstihdam edilenlerin, muhasebe, büro yönetimi ve maliye bölümü mezunlarından seçildiği ortaya çıktı.
AB Bakanı Ömer Çelik, İngiltere'deki referandum ile halkın bir irade ortaya koyduğunu söyledi. Çelik, 'İngiltere'nin ayrılması iyi olmadı. Ancak saygı duyuyoruz' diye konuştu. Çelik, Anadolu ile AB'nin de birleşmesi gerektiğini vurguladı.
MHP'den geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve tüzük değişikliğine gidilen kurultayla ilgili önemli bir açıklama yapıldı.
MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP'deki milletvekillerinin AKP'ye transfer edileceği ve MİT'in muhalif milletvekilleri için araştırma yaptığı yönündeki açıklamalarını eleştirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinin yeniden başlaması için 'Buyurun Dolmabahçe’de kaldığımız yerden devam edelim, bir cümleye bakar ve silahlar susar' dedi.