CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti meclisi toplantısı öncesinde gündemdeki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası alınan kararlara ilişkin basın toplantısı düzenledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Parti Meclisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun olağan kurultay için önerdiği 16-17 Ocak tarihlerinin oy birliği ile kabul edilerek kesinleştiğini söyledi.
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin kadına yönelik şiddetin her geçen gün artması sebebiyle Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yanıtlaması istemiyle Meclise 2 soru önergesi sundu.
CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, ‘’Sağlıkta Şiddet’’in önüne geçmek amacıyla Türk Ceza Kanunu’nda değişiklik öngören teklifini TBMM’ye sundu.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerin sorunlarını meclise taşıdı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin devam eden kongre sürecinde yapılacak ilçe kongresinde Tarık Balyalı, CHP Pendik İlçe Başkanlığı'na aday oluyor.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu,24 Kasım Öğretmenler Günü'nü öğretmenlere her Kasım'da bir maaş ikramiye verilmesini öngören kanun değişikliği teklifi ile kutladı.
CHP PM üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof.Dr.Gaye Usluer'in 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayımladı.
CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerin ekonomik sorunlarını Başbakan’a sordu.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kutlama mesajı yayınladı.
Muharrem İnce: 177 imzayla 415 oy alınıyorsa 500 imzayla kaç oy alınacağını siz tahmin edin...
CHP Balıkesir Milletvekili ve PM üyesi Mehmet Tüm, yaptığı basın açıklaması ile 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.
CHP Ankara Milletvekili ve PM üyesi Şenal Sarıhan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Meclis'te düzenlediği basın açıklamasında öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.
CHP Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yerel gazeteleri sordu.
Haluk Pekşen, '500 bandındayız. Bizce toplanmalı, 500 sayısı yetmiyor mu? Bu sayı yetmiyorsa pes' dedi.
CHP’nin kurultaydan sonra en yetkili organı olan Parti Meclisi CHP'nin 35. Kurultayı tarihi ve hazırlık çalışmaları konusunda yetkisini MYK'ya teslim etmek için 25 Kasım 2015 Çarşamba günü saat: 11.00'da CHP Genel Merkezinde toplanıyor...
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 1 polisin şehit olduğu saldırıda hedefin ilçe kaymakamı olduğu ileri sürüldü.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar TBMM'de ülkede yaşanan terör olayları ve sokağa çıkma yasakları ile ilgili basın açıklaması düzenledi.