Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da AKP'lilere seslendi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, '1 Kasım’da sandıklar patladı. AKP kurulduğu günden bu yanan en yüksek oyu aldı'.
AKP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Erhan Çelik, 'MHP lideri Devlet Bahçeli istifa kararı aldı' dedi. MHP kaynakları iddiayı yalanladı.
7 Haziran seçimlerinde yüzde 13'e yakın oy alarak, seçim barajını rahat şekilde aşan HDP, 1 Kasım seçimlerinde hemen hemen tüm seçim bölgelerinde oy kaybetti.
Türkiye Genelinde Oy Oranları %98 açılmış sandık sayılarına göre AA'nın sonuçları...
AKP'li Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Twitter hesabından 1 Kasım'la ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.
1 Kasım seçimlerinde partilerin hangi ilde oylarını artırdığı ve hangi ilde oy yüzdelerinin düştüğü belli olmaya başladı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın oyunu kullandığı Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu'ndaki "1114" numaralı sandıktaki oy sayımı tamamlandı.
TBMM'de temsil edilen dört partinin Ankara'daki genel merkez binaları, 1 Kasım seçim sonuçları için hazır.
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal, eşi Olcay Baykal'la birlikte oyunu memleketi Antalya'da kullandı.
AKP'li Şamil Tayyar, YSK'nin seçim yasağını tanımadı. Tayyar, Gaziantep'ten ilk sonuçları Twitter'da paylaştı.
Amasya Göynücek AKP'li Belediye Başkanı Kemal Şahin'in oyunu kullanıp facebookta paylaştığı iddia edildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasının son gününde İstanbul Beylikdüzü’nde vatandaşlarla seslendi.
TRT'de yayınlanan 'Fetret' adlı belgesele tepki göstermek için açıklama yapan Grup Başkanvekili Oktay Vural da, görüntü alan TRT ekibine tepki gösterdi.
HDP Bilgi İşlem, Müşahit ve Sandık Kurulu Komisyonu, 1 Kasım seçimlerine ilişkin uyarılarda bulundu.
Seçim propaganda yasağına saatler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP İzmir Milletvekili ve adayı Kamil Okyay Sındır, ev toplantılarında hemşerilerinden CHP iktidarı için destek istedi.
CHP’nin tek başına iktidarı için 7 Haziran’da 15 ayrı ilde çalışma yürüten Umut Oran 1 Kasım seçimleri için de 14 ilde örgütle ve halkla buluşarak #Önceİnsan dedi.
Bahçeli daha sonra ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapacağı sırada masaya bırakılan kanal ve haber ajanslarının mikrofonları arasında TRT'nin mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu" diyerek tepki gösterdi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, canlı yayın konuğu olduğu Özgür Radyo'daki programı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'de gençlerle bir araya geldi. Gençler merak ettikleri her soruyu sordu, Kılıçdaroğlu ise kendisine yöneltilen tüm soruları cevapladı.
Kılıçdaroğlu, eski Başbakan Yardımcısı ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti eski Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü için düzenlenecek anma törenine katılacak ardından Beylikdüzü mitinginde halkla buluşacak.