ABD maske ve aşı karşıtı eylemlere öncülük eden “San Angelo Özgürlük Savaşçıları” grubunun lideri Caleb Wallace koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği temel atma töreninde konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, yeni bir siyaset anlayışını hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.
Afganistan Yüksek Öğretim Bakanı Abdulbaki Hakkani, ülkede erkek ve kız öğrencilerin ayrı sınıflarda eğitim göreceğini belirtti.
MEB Talim ve Terbiye Kurulu’nun yeni üyesi Prof. Mustafa Gündüz'ün karma eğitimi hedef aldığı ortaya çıktı.
Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, dördüncü pikin hızla devam ettiğini belirterek "Ülkemizde her gün bu virüsten bir uçak dolusu insan ölüyor, insanlar halen pandemi yok gibi davranıyor anlamış değilim. Bu neyin rahatlığı?” dedi.
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili, "Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" dedi.
Çiğdem Toker: Her şey yolunda gitseydi, Mersin Valiliği'nden alınacak izin kapsamında yükleme/boşaltma operasyon sahasını da görecek, liman içinde ofisleri olan emniyet ve gümrük teşkilatı yetkilileriyle de görüşebilecektim.
Barış Terkoğlu; 30 Ağustos’a adını veren savaş “Başkomutanlık Meydan Muharebesi” olduğuna göre, soruyu daha açık soralım: Türkiye’nin bugün bir başkomutanı var mı? Varsa nerede?
Orhan Bursalı; Kurtuluş Savaşı’nın Cumhuriyet ilanı için sonuçlanması, aslında evini barkını, çoluğunu çocuğunu ve kendi varlığını savunmanın bir armağanıydı. Bu armağan için de Atatürk gibi büyük bir liderin varlığı şarttı.
Can Ataklı; Belli ki Erdoğan “bazı kesimler” olarak CHP’yi kastediyor. Tabii ki bu sadece CHP değil, o bazı kesimler içinde bu ülkenin geleceğini düşünen herkes var. Ve o bazı kesimler, eli kanlı katillerin 100 yıllık Cumhuriyet devletini yönetenler tarafından ciddiye alınmasını ibretle ve öfkeyle izliyor.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Eğitim İş Sendikasının 6. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı.
Bugün 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Zafer Bayramı'nın yıl dönümü.
Galatasaray, Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa’nın konuğu oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.
Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu;'İtfaiye ekiplerimiz, AFAD, MUDAK, Tunceli Milli Parklar ve Doğa Koruma Müdürlüğü ile gönüllüler de bölgede. Yangına müdahale ediyoruz. Orman işletme ekipleri de alandaydı. Aynı zamanda yangına havadan da uçak ve helikopterle müdahale edildi.'
CHP Ümraniye 2.Olağanüstü İlçe Kongresinde Zeynel Kızılkaya seçimi kazandı.
CHP Sultanbeyli'de yapılan olağanüstü ilçe kongresinde ilçe Başkanlığına Özgür Erdem seçildi.
29 Ağustos'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs Covid_19'dan bugün 255 toplamda 56.208 kişi hayatını kaybetti.
CEV Avrupa Şampiyonası Son 16 turunda A Milli Bayan Voleybol Takımımız Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. A Milli Bayan Voleybol Takımımız maçı 3-1 kazandı ve çeyrek finale yükseldi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, “Türkiye şahlanıyor, ekonomi şahlanıyor” sözlerine tepki gösterdi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Çorum gezisi sırasında bir kadının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine tepki gösteren gazeteci İsmail Saymaz'ın sözlerine yönelik inceleme başlattı.
Kimlik kontrolü yapan polise "Tanımıyor musunuz? Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" diye karşılık veren Gülsüm Elvan’a verilen "Ben mi öldürdüm; öyleyse iyi yapmışım" yanıtı tepkilere neden oldu.