CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da TBMM grup toplantısında konuşacak.
22 Şubat'ta Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs Covid_19'dan bugün 77, toplamda 28.138 kişi hayatını kaybetti.
Malatya Valiliği, PKK'nın 6 yıl önce kaçırdığı ve Gara'da operasyon sırasında bir mağarada öldürülmüş halde bulunan 13 kişiden birinin Irak vatandaşı olduğunun tespit edildiğini açıkladı.
İtalya'nın Kongo Büyükelçisi Luca Attanasio'yu taşıyan konvoya saldırı düzenlendi. Saldırıda, Büyükelçi Attanasio ile elçinin şoförü ve bir İtalyan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, Expo 2021 Genel Sekreteri İhsan Çakar, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Ok ve HBB daire başkanları, 10 Aralık’ta kapılarını tüm dünyaya açacak Expo’nun İskenderun-Arsuz bölgesindeki alanını inceledi.
Atatürk Orman Çiftliği arazilerinin metrekaresi aylık 1,5 liradan kiralanması ihalesini Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Anket A.Ş. kazandı.
Türkiye Komünist Partisi, Boğaziçi’ne destek eylemlerinde eylemcilerin işkence, hakaret ve tehdide maruz kalmasıyla ilgili AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP lideri Devlet Bahçeli ve şiddet uygulayan polisler hakkında suç duyurusunda bulundu.
HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi için 'Gare'ye giden milletvekili' sözlerine bugün bir bası toplantısıyla yanıt verdi.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP'li 9 milletvekiliyle ilgili hazırlanan fezlekeler hakkında konuştu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Birçok davalar açtım. Açtığım her davayı da kazanıyorum" sözüne CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'ten yanıt geldi.
Türkiye İstatistik Kurum'nun (TÜİK) 2020 yılı Yaşam Memnuniyeti Anketi'ne göre 2003'te toplumun %44,6'sı geleceğinden umutluyken 2020'de bu oran %29’a düştü.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Çekmeköy Serindere'de yaşayan yurttaşlarla görüştü.
TÜİK, İşgücü İstatistiklerini üçer aylık hareketli ortalamalar yerine nisan ayından itibaren bağımsız aylık tahminlere dayalı yayımlanmaya başlayacak.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AKP İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.
Fatma Şengül’ü öldüren Zeynel Akbaş’a uygulanan haksız tahrik indirimi kararı kaldırılarak cezanın müebbet hapse çevrilmesine karar verildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın 2014 yılından bu yana doğalgaz faturasının neredeyse 2 kat; faturaya yansıyan ve dağıtım şirketlerine ödenen sistem kullanım bedelinin ise 3,5 kat arttığını söyledi.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge, Covid-19 salgınının 2022 yılının başlarında biteceğini söyledi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gıda paketi taleplerini karşılıksız bırakmıyor. Başvuruları karşılamak için haftanın 7 günü çalışmalarını sürdüren ekipler, son 50 günde 90 bin hanenin kapısını çaldı.
İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, çizgi film ve animasyonlardaki kadın karakterlerin de başörtülü olmaları gerektiğini söyledi. Hamaney, Telegram kanalında kendisine yöneltilen, "Animasyon filmlerdeki karakterlerin başörtüsü takması gerekli mi?" sorusuna cevap verdi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Osman Nuri Kabaktepe'nin aday olarak belirlendiğini açıkladı.