Millî Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.
Gram Altın, gün içinde en düşük 3138 lira, en yüksek de 3167 lirayı gördü. Böylece tarihi rekor kırmış oldu.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Grand Kartal otelde çıkan yangında hayatını kaybeden Gültekin Ailesi’nin sekiz ferdi için düzenlenen cenaze törenine katıldı.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ocak 2025 Çarşamba günü Saat: 16:00'da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılacak MGK Toplantısına başkanlık edecek.
TÜİK; Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarından oluşan III. çeyrekte, yurt içinde ikamet eden 20 milyon 453 bin kişi seyahate çıktı.
TÜİK; Türkiye'de 2024 yılında bir önceki yıla göre trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı %13,5 artarak 2 milyon 598 bin 816 adet olurken, trafikten kaydı silinen taşıt sayısı %15,6 artarak 36 bin 657 adet oldu.
SONDAKİKA; Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel'de 76 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin olarak getirilen yayın yasağı kaldırıldı.
Bakanlığın onayının ardından heyet, İmralı Adası'nda Öcalan ile ikinci kez görüşmek için yola çıktı. Heyette, ilk görüşmede olduğu gibi, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Van Milletvekili Pervin Buldan yer aldı. Görüşme sona erdi.
Sinan Meydan; İpekiş’in ve benzer sanayi işletmelerinin kuruluşunda İş Bankası’nın ve Teşviki Sanayi Kanunu’nun katkısı çok büyüktür.
Barış Pehlivan; Geçmişin karabasanı üzerimizde. Sisten ve siyahtan her şeyi seçemiyoruz. Ama bir koku var. Tanıdık, travmatik ve gözümüzü yakan. Hiç mi duymadınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün (22 Ocak 2025 Çarşamba) Bolu Kartalkaya’daki otel yangınında hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katılacak.
Çiğdem Toker; İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren bir yönetmelik, “kanla yazılmış” olsa bile, çıkarılış amacını değiştirecek değişikliğin yine kamu kurumları eliyle yapılmasının ne kadar dehşet verici olduğu üzerine düşünelim.
Eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in ölümünün üzerinden 9 yıl geçti.
SONDAKİKA; Resmi Gazete'de yayımlanan 22 Ocak 2025 Çarşamba yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
AFAD'dan yapılan açıklamada; Ege Denizi, Çanakkale Ayvacık açıklarında, saat 23.38’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan Grand Kartal Otel'de, gece saatlerinde yangın çıktı. Sabah saatlerinde 10 olarak açıklanan ölü sayısı, gece saatlerinde 76'ya yükseldi.
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında 19 Ocak 2025 günü partisinin il başkanları ile yaptığı toplantıda söylediği sözler nedeniyle, “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlarından soruşturma başlatılmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bolu Kartalkaya’da bir otelde çıkan yangında vefat eden kardeşlerimizin yakınlarının acısını paylaşmak amacıyla 1 günlük millî yas ilan edilmiştir.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
İYİ Parti'den istifa eden Ankara milletvekili Kürşad Zorlu, AKP'ye katıldı. Zorlu'ya rozetini Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.