Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer “Çiftçinin Dramı: 6 Liraya Mal Etti, 3 Liraya Satmaya Razı. Ama Tüccar Yok! Durum çok vahim binlerce ton patates çürümeden kamu alıma bir an önce başlamalıdır” dedi.
SONDAKİKA: İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; Türk milleti artık Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti iktidarını bulunduğu yerden indirmek için binlerce gerekçenin sahibidir ve bunun gereğini mutlaka ama mutlaka yapacaktır.
İstanbul Valiliği pazar güne öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini anımsattı.
Tutuklu Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş; Bizler demokratik, barışçıl zeminde siyaset yapan aktörler olarak çatışmaların, şiddetin kalıcı şekilde son bulmasını arzuluyor, istiyor, destekliyoruz.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin olağan kongresine katılmak üzere Diyarbakır'a gelmesi nedeniyle olağanüstü güvenlik önlemi alındı.
Murat Ağırel; Bu şekilde yargı makamlarına sahte belge vererek mirasçılık belgeleri almakta ve aldığı bu belgelerle mirasçı bırakmaksızın ölen kişilerin mal varlığını elde etmek istiyor. Bakın bu şekilde yüzlerce dava var.
Şükran Soner; Sınırlarımız dışında yaşam kapısı arayışları bulanların, bulabildikler her yer geçerli, gözleri kararmış gidişlerinin de örneklerinin en çarpıcıları kamuoyuna yansıyor.
Melih Aşık; Bu arada, gerçekten bilgili ve yetenekli insanlar ise çalışma hayatında ‘fazla alçakgönüllü’ davranarak öne çıkmaz, yüksek görevlere talip olmaz, kıymetlerinin bilinmesini beklerler... Tabii beklerken kırılır, küser, geri çekilirler.
SONDAKİKA; Resmi Gazete'de yayımlanan 11 Ocak 2025 Cumartesi yönetmelik, genelge ve tebliğler www.istanbulgercegi.com'dan takip edebilirsiniz.
Uruguay'ın gerilla liderliğinin ardından devlet başkanı olan José Mujica, Tek istediğim beni rahat bırakmaları. Benden daha fazla röportaj ya da başka bir şey istemesinler. Benim dönemim sona erdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Kemalpaşa’da Hasan Türkmen Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katıldı.
TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’ın X hesabından Özgür Özel’in “kırmızı kart” muhalefetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Diyarbakır’da yaptığı açıklamada üç partinin ortak grup yapısı çalışmalarını mutabakatla tamamlamalarına değindi.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hakkında konuşan Erdoağan'a cevap; Namusu ve şerefi üzerine tarafsızlık yemini eden hiçbir onurlu cumhurbaşkanı, yeminine ihanet etmez. Ülkesinde mezhep kışkırtıcılığı yapmaz, halkını etnik kimlikler üzerinden bölmez.
Yerel Yönetimler Uzmanı Mehmet Zeki Fidandal istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; Belediyelerin gelirlerinin artması, Enerji, Sigorta ve Doğalgaz Şirketleri ile TOKİ aracılığıyla engelleniyor!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul'da ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen toplantıda gündemi değerlendirdi.
Dakar Rallisi'nin 6. etabı, 10 Ocak Cuma günü Hail’de başlayacak ve Al Duwadimi’de noktalanacak. Dakar 2025 Rallisi 17 Ocak Cuma günü, Suudi Arabistan’ın Shubaytah kentinde son bulacak.
Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Rengim Gökmen yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleşen konserde dinleyiciler Mozart’tan Puccini’ye, Verdi’den Khachaturian’a operanın en seçkin eserleriyle buluştu.
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz; Halk işsizlikle, açlıkla, yoksullukla, artan borçlarla mücadele ederken siyasi iktidar sermayenin yanında durarak emeğiyle geçinen tüm toplumsal kesimlerin taleplerini görmezden gelmektedir.
Barış Pehlivan; Olayın özeti şu: BTP Genel Başkanı Baş, partisinin Trabzon il kongresine katıldı. Orada yaptığı kapanış konuşmasından kesitler de bazı YouTube hesaplarında ve Baş’ın sosyal medyasında yayımlandı.
SONDAKİKA; İstanbul’da bir Uyuşturucu İmalathanesine yönelik düzenlenen “NARKOKAPAN-6” operasyonunda; 1 milyon 795 bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.