Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İdlib'de Suriye ordusuna ve Rus askeri güçlerine yönelik her türlü terörist faaliyetlerin sona ermesi ve Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik Rus-Türk mutabakatının uygulanması gerektiğini söyledi.
Şanlıurfa'da İzol Aşireti'ne mensup 2 aile arasında çıkan ve 2'si trafik kazası olmak üzere 6 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili açılan davanın, 12 Şubat’ta Siverek Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek olan duruşması Aksaray Ağır Ceza Mahkemesi’ne alındı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Özgecan Aslan'ın katledilişinin 5. yılında bir mesaj paylaştı.
Rusya’nın Suriye'deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi Başkanı Yuriy Borenkov’un açıklamasına göre, Rus askeri polisleri Suriye’nin kuzeyindeki devriye görevlerini bir kez daha Türkiye olmadan gerçekleştirdi.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 ilde eğitime ara verildi.
İSMEK'in eski çalışanlarına hakaret ettiği iddia edilen ve soruşturma sürecinde istifa eden Yeşim Meltem Şişli, Çağlayan Adliyesi'nde ifade verdi.
Bodrum Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan kurslarda 2019-2020 eğitim döneminde toplam 2 bin 859 kişi farklı branşlarda eğitim alarak, yeni bir meslek sahibi oldu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tank Palet Fabrikası’nın verildiği Katar ortaklı BMC’nin bor minerallerinin katma değeri yüksek ürünlere dönüştürülmesi hedefi ile kurulan TRBOR Bor Teknolojileri AŞ’ye ortak olmadığını savundu.
Kayseri'de, polisin terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlediği operasyonda, Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.
Bir Youtube kanalının sokak röportajında mikrofon uzatılan isimlerden biri ekranlara çıkmayan, törenlere katılmayan, röportaj vermeyen yazar İhsan Oktay Anar oldu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim vaatleri arasında bulunan “İstanbul Planlama Ajansı”nın tanıtım toplantısını yarın İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Ben başbakan olarak kalsaydım Cumhurbaşkanımızla birlikte ağustos ayındaki YAŞ toplantısında 15 Temmuz’u planlayan kişilerin tümünü tasfiye edecektik' iddiasında bulundu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 15 yaşındaki A.B. 2018’de karın ağrısı şikâyetiyle anne ve ablası ile gittiği Siverek Devlet Hastanesi’nde doğum yaptı. İfadesi alınan A.B., dayısı M.İ. ve ağabeyi M.B.’nin birçok kez tecavüzüne uğradığını ve hamile kaldığını bilmediğini söyledi.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, İran'ın 8 Ocak'ta ABD'nin Irak'taki askeri üslerine gerçekleştirdiği saldırılarda 109 askerinin travmatik beyin hasarına uğradığını açıkladı. Bu rakam geçen ay 64 olarak açıklanan Amerikan askerinin neredeyse iki katına denk geliyor.
Yüksek Hızlı Tren (YHT) abonman biletlerine uygulanan indirimin kaldırılması bilet fiyatlarına fahiş zam olarak yansırken, TCDD yönetimi bu zammı, "Normal ücretlerle, abonman ücretleri arasındaki adaletsiz farklar giderildi" diyerek savundu.
Günümüzün ve geleceğin önemli hastalıklarından biri olarak görülen obezite genellikle genetik geçiş, sağlıksız beslenme ve hareketsizlik gibi faktörlerden kaynaklanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin (İBB) bugünkü toplantısına tartışmalar damga vurdu. AKP’li Meclis üyeleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tartışmalar sırasında AKP’li Meclis Üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu'ya küfür ettiğini öne sürdü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.
ABD Ankara Büyükelçiliği, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız ve Esad rejiminin uluslararası toplum nezdinde normalleştirilmesine karşı çıkmayı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.
Jeoloji Mühendisleri Odası, Elazığ’da 41 yurttaşın yaşamını yitirdiği 6.8’lik depreme ilişkin tespitlerini açıkladı. Oda Başkanı Alan, “Ağır hasarlı olduğu tespit edilen binaların sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunulmadan ve gerekli tespitler yapılmaksızın yıktırılması suçlunun korunmasına neden oluyor” dedi.