Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi, yazar ve siyasetçi Rahşan Ecevit için düzenlenecek törenlere katılacak.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Kanalının düzenlediği ve Genel Başkan Meral Akşener'in de dinleyici olarak katıldığı “Kanal İstanbul Paneli” nde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) turizm sektörün gelişimini uluslararası standartlarda koordine etmek ve planlamak amacıyla “İstanbul Turizm Çalıştayı” düzenliyor. 20 Ocak Pazartesi gerçekleşecek çalıştayda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yapacak.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize Güneysu'nun Gürgen Köyü'nde yaşayanlar, Baro Enerji A.Ş. tarafından yürütülen hidroelektrik santrali (HES) projesine karşı başlattıkları mücadeleyi yargıya taşıdı.
Tunceli'de Sarı Saltuk Köprüsü üzerinde çömelmiş bir vaziyetteyken yoldan geçen bir aracın güvenlik kamerasına yansıyan kişinin, kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Gülistan Doku (21) olduğu tespit edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kardeşi Metin Erbaş’ın "İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu, görevli olduğu camiden kadrosu ve liyakati olmamasına rağmen üniversitede araştırmacı kadrosuna atandığı' öne sürüldü.
Çağlayan'da, seyir halindeki metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Şoför kapıları açarak yolcuları tahliye ederken, yangın görevliler tarafından büyümeden söndürüldü.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın amcası Şadi Yavaş hayatını kaybetti.
İçişleri Bakanlığı memur alımında değişikliği resmi gazetede yayınladı. Söz konusu yönetmelikte görevde yükselme ve unvan değişikliği, atama ve yer değiştirme ele alındı.
Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik’ten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Adıyaman/Kahta’da yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Agos gazetesi kurucusu ve genel yayın yönetmeni Hrant Dink, öldürülüşünün 13’üncü yılında vurulduğu yer olan Agos gazetesinin eski bürosunun önünde 19 Ocak Pazar günü anılacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak törenine katıldı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YGA (Young Guru Academy – Genç Liderler Akademisi) tarafından düzenlenen “Zirve 2020” etkinliğinde konuştu.
Rabia Naz başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması için kurulan Meclis Araştırma komisyonunun görev süresi bir ay uzatıldı.
Kıbrıs yönetiminin Türkiye'nin Libya'ya asker gönderme ve mevcut ambargoyu ihlal ederek silah sevkiyatı yapma kararını kınayan bir kararı oybirliği ile kabul ettiği bildirildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partilerinin Cumhur İttifakı'na sahip çıkacağı ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi'ni de yaşatacağını söyledi. Bahçeli, siyasetlerinin istikrarlı olduğunu belirterek, bu siyaseti koruyacaklarının altını çizdi.
Somali'nin başkenti Mogadişu yakınlarında Afgoye kentinde bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda Türk inşaat şirketinde çalışan mühendisler ve Somali polisi hedef alındı. Olayda can kaybı bulunmazken, Sağlık Bakanı tarafından yapılan son açıklamaya göre 6'sı Türk vatandaşı 15 kişi yaralandı.
Gelecek Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar planına cemevlerinin ibadethane statüsü önerisinin AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedilmesine ilikin açıklamada bulundu.
2000'li yılların başında kendisini 'Mesih' ilan eden eski Refah Partisi İstanbul Milletvekili Hasan Mezarcı, savcılığın soruşturma başlattığını açıkladı.
Cumartesi Anneleri 1996’da Yüksekova’da gözaltında öldürülen 43 yaşındaki Abdullah Canan’ın faillerinin bulunması için bir araya geldi.
2019 yılında bütçeden müteahhitlere aktarılan tutar 20 milyar TL’nin üstüne çıktı. 11,5 milyar liralık ödeme hizmet binaları için yapıldı. Bütçe yılının son ayında harcamalar tavan yaptı