Anadolu Ajansı Kahire ofisine baskın düzenleyen Mısır polisi, 1'i Türk vatandaşı, 4 çalışanı gözaltına alarak, bilinmeyen bir yere götürdü.
Türkiye’nin ilk ve lokomotif spor kulübü Beşiktaşımız, hızlı servis restoran zinciri sektörünün lideri TAB Gıda ile kazan-kazan temelli bir iş birliği anlaşmasına imza attı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Libya'daki ateşkes süreciyle ilgili "ateşkes bitti açıklamasının sahada karşılığı yok" dedi.
Antalya'da 25 ilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunmakla suçlanan öğretmenin yargılandığı davada 300 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Bahçelievler’de eşinden ayrılan ve çocuğunu göremediğini iddia eden bir şahıs intihar amacıyla yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Şahsı intihardan vazgeçirmek için ise olay yerinin yakınında bulunan bir stüdyo da program yapan ünlü sunucular Müge Anlı ve Esra Erol geldi.
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, AKP iktidarının 2020 sefalet maaş zamlarını porotesto etti.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği'nin davetlisi olarak Ankara'da bulunan “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi” ne katıldı.
HDP İstanbul il binasına silahlı saldırı düzenlendi.
İBB, Altunizade Metrobüs İstasyonu’ndaki yolcu yoğunluğunu azaltmak için yeni indirme peronu ve merdiven inşa etti. Yamanevler - Çekmeköy Metrosu’nun açılmasıyla Altunizade’de günlük yolcu sayısı 17 binden 35 bine çıkmıştı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Genel Merkezi’nde düzenlenen Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 4 sayfalık Kanal İstanbul mektubu sundu. İmamoğlu, "Mektubu okudu. Çünkü yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum" dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğünün skandal eylemlerine bir yenisi daha eklendi. Öğrencilere zorla din dersi seçtiren Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni skandalı ise Balıkesir’deki bir okulda, bir öğrencilere zorla “Dua etmeyen aşağılık insandır” temalı metin okutulması oldu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.
Yaklaşık 50 öğrencinin eserlerini sergilediği İsmek Çolpan İlhan Moda Okulu Dönem Sonu Sergisi, ziyaretçilere sunuldu.
Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un güzergâhı arazi mülkiyet dağılımı ortaya çıktı. Prof. Dr. Doğan Kantarcı’nın hazırladığı çalışmaya göre alanın yüzde 59’u özel mülk. Güzergâh boyunca TOKi’nin 342 hektar, Emlak Konut’un ise 50 hektar arazisi var. Proje için toplam 38 bin 500 hektar alan betonlaşacak.
Kişi bazen kendini ayna karşısında ya da bir fotoğraf karesinde; başı önde, omuzları yuvarlak, sırtı kambur, daha kısa, öne bükülmüş ve hantal bir görünümde bulabiliyor.
MHP, Tokyo Olimpiyatları'na gidecek A Milli Kadın Voleybol Takımına ilişkin sosyal medya hesabından skandal paylaşımda bulunan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'le ilgili açıklama yaptı.
AKP'li eski vekil Şamil Tayyar, AKP'nin grup toplantısında yenide partiye katıldığı duyurulan Elazığ Keban Bağımsız Belediye Başkanı Fethiye Atlı ile ilgili açıklamada bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre’sinde konuştu.
İSİG raporuna göre, 2019’da en az 1736 işçi iş cinayetleri sonucu yaşamını yitirdi.