Dolar/TL bu sabah 5,79 euro ise 6.46 seviyesinde işlem görüyor.
Barış Terkoğlu: İngilizler bugün sandığa giderken biz halen hesaplaşmamızı bitiremedik.
Orhan Bursalı: Soru şu, neden Cumhurbaşkanı akademik başarım konusunda hiçbir liyakat ölçütünü dikkat almadan rektör atıyor?
Melih Aşık: Kanal İstanbul yalnız İstanbul ve Trakya’yı değil bütün Türkiye’yi etkileyecek bir proje.
ABD Senato Dış İlişkiler Komisyonu Türkiye'ye hem Suriye operasyonu hem de Rusya'dan S-400 satın alması sebebiyle yaptırım uygulanmasını öngören tasarıyı kabul etti. Tasarının bundan sonraki süreçte Senato Genel Kurulu'na gelmesi bekleniyor.
Can Ataklı: Yandaş tetikçi medyada Çevre Bakanı güzellemeleri var son zamanlarda.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş belediyeye 300 otobüs alabilmek için yurt dışından kredi bulduklarını, konunun cuma günü belediye meclisine geleceğini söyleyerek meclis üyelerinin desteğini istedi.
Halk arasında ergenlik sivilcesi olarak bilinen ‘akne’ 12-25 yaş arası bireylerin yüzde 85’ini etkileyen ve ergenlik döneminde en sık görülen deri hastalıklarından biri. Çoğunlukla genetik faktörlerin neden olduğu bu minik davetsiz misafirler kişinin yaşam kalitesini ciddi ölçüde bozabiliyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu akşam "CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 4. Vefa Ödülleri Töreni"ne katıldılar.
Sayıları her gün artan çocuk Kuran kursları, cinsel istismar vakaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Hukukçulara göre, kursu denetlemesi gereken yetkililerin cezasız kalması büyük bir sorun.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırmızı ette ilk tanzim satış mağazasını Kepez ilçesi Zafer Mahallesi’nde açtı. Halk Et’te satışa sunulan et ürünleri piyasa fiyatından yüzde 15-25 oranında daha ucuza satılacak.
Dün gece 4.6 büyüklüğündeki depremle sallanan Balıkesir'de bugün saat 16.15 sıralarında Richter Ölçeği'ne göre 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Keçiören'de birinci sınıf öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın okuldaki ölümüyle ilgili olarak okul yöneticilerinin açığa alındığını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca okul kantiniyle yapılan sözleşmenin de feshedildiğini belirtti.
FETÖ'yle iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatının tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un yargılandığı davada, sanık Topuz'un tutukluluk halinin devamına karar verildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'i kabul etti.
Airporthaber internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Alı Kıdık, babıali TV'de Suat Toktaş'ın konuğu oldu. Kıdık, THY ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Kıdık'ın belirttiğine göre THY'de damacana müdürü dahi var.
Kayseri'de, darbecilerin hazırladığı sözde 'Yurtta Sulh Konseyi' listesinde adı sıkıyönetim Kayseri komutanı, vali ve belediye başkanı olarak geçen Garnizon eski komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın'a, verilen ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası kararını, Yargıtay bozdu.
Metal işkolunda 130 bin işçiyi kapsayan MESS grup toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamamıştı. İşçiler bugün fabrikalarda eyleme geçti.
Dün vefat eden Zeydan Karalar’ın kayınbabası Yunus Badur, son yolculuğuna uğurlandı.
Cumhurbaşkanı Ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da kadın şurasında konuştu.