CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cibuti’ye giden heyetin masraflarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na sordu.
Soğuk hava, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku, hareketsizlik, sigara ve yoğun stres bağışıklık sistemini etkileyerek vücudu hastalıklara açık hale getirebiliyor. Kış mevsiminde en çok görülen hastalıkların başında solunum yolları enfeksiyonları geliyor.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) kamu bankaları ve Hazine'den sonra şimdi de Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması için karar alındı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta görgü tanıklarına göre plakasız sivil araçlardan göstericilere ateş açıldı. Hükümet karşıtı gösterilerin sürdüğü bölgede düzenlenen saldırıda ölü sayısı 16'ya yükseldi, 45 kişi de yaralandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Hasan Ali Gündüz hayatını kaybetti.
Atakum Belediye Meclisi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ne ait Atakum Cemevi'ne 'ibadethane' statüsü veren kararı, oy çokluğuyla kabul etti.
Bolu’da, 3.6 şiddetinde deprem gerçekleşti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 sendika başkanını partisinin genel merkezinde kabul etti.
Ankara’da temaslarda bulunan Avrupa Birliği heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Yapılan açıklamada, AB’nin mülteci mutabakatından doğan yükümlülüklerine bağlı kalacağı vurgulandı.
Süper Lig’in 14’üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlebirliği’ni 5-2 yendi.
Hükümet 2020’de kıdem tazminatını yeniden gündeme getirmeye hazırlanırken, Türk-İş, genel kurulda, “delegelerin oybirliğiyle kıdem tazminatına dokunulması halinde genel greve çıkılacağına dair kararı” yeniledi. Kararın gerekçesinde AKP’nin işçi haklarını budadığı vurgulandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Alman ARD Televizyonu'nda yayımlanan habere tepki gösterdi.
Şahin Mengü: Nitekim, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, terörizmin tanımı konusunda Türkiye ile görüş ayrılıkları olduğunu açıkladı.
Alman devlet televizyon kanalı ARD'de yayınlanan bir belgeselde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Adolf Hitler'e benzetildi.
Salda Gölü kıyısında yer alan Kayadibi Mahallesi’nde referandum yapılacak. Mahalle ‘köy statüsü’ kazanırsa CHP’li belediyenin göl çevresindeki tüm yetkileri İl Özel İdaresi’ne geçecek. CHP’li Belediye Başkanı Şenel, referandumun kanunsuz olduğunu bildirdi
İBB’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretme aşamasında olduğu Başakşehir Fatih Terim Stadyumu için büyükşehir bütçesinden ödenen ücretler dudak uçuklattı. Stadyumdan yıllık ortalama 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı tespit edildi.
Atay Sözer; Bazı insanlar ecinni tayfasının adından doğrudan bahsedip onları çağırmaktan korktukları için dolambaçlı yoldan bu tür ifadeler kullanırlar.
Halkbank ABD New York Güney Bölge Savcılığı tarafından hakkında açılan davada, mahkemesinin hususi katılım talebini reddetmesiyle ilgili açıklama yayınladı.
TBMM'de gece yarısı yapılan bir değişiklikle 600 milletvekilinin aracına trafikte geçiş üstünlüğü hakkı tanındı! Milletvekili araçları kırmızı ışıkta geçebilecek, park yasağı gibi trafik kısıtlamalarına tabi olmayacak, çakar da takabilecek.
İzmir Karaburun'da sosyal medya hesabında “Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık” ifadelerinin yer aldığı paylaşım yapantığı için açığa alınan ilköğretim okulu müdürü Şahin Özdemir'e kınama cezası verildi. Özdemir öğretmen olarak göreve geri döndü.
İstanbul’da O. B. isimli otizmli bir çocuğa yaşam koçu U. D. tarafından spor salonunda adeta işkence uygulandı. Yapılan soruşturmanın ardından U.D.’ye yaralama suçundan dava açıldı. Çocuğa uygulanan şiddet bilirkişi raporuna da yansıdı.