Kırşehir'in CHP Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na belediye meclis toplantısında AKP'li meclis üyesi ne kadar maaş aldığını sordu. Ekicioğlu ise göreve başladığı günden bugüne kadar maaş almadığını söyledi.
10 yıldır Fransa'da yaşayan ve iki ay içinde Türkiye’ye dönerek cumhurbaşkanlığı yarışına katılacağını açıklayan Cem Uzan, 10. cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i hedef aldı.
Amerika’nın en prestijli dergisi Archtitecture Digest, 2020 yılında görülmesi gereken turizm destinasyonları arasına Bodrum’u da aldı.
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Cibuti’ye giden heyetin masraflarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na sordu.
Eğitim İş: 1 No’lu Şube Başkanı İsa Kayadan, 1 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Motorlu Taşıtlar Sınavı’nda sınav komisyon başkanı olarak görevlendirilen öğretmen üyeleri Mehmet Yeni’nin sınavı kaybeden kadın sürücü adayın eşi ve yanındaki şahsın fiili saldırısına tepki gösterdi.
Fransa'da Macron'un "emeklilik reformuna" yönelik genel grev ve protestolar sürüyor. Dışişleri Bakanlığı,polisin göstericilere sert müdahalesine ilişkin bir açıklama yayınladı.
İtalya'nın eski içişleri bakanı ve aşırı sağcı muhalefet partisinin lideri Matteo Salvini, içinde Türk fındığı kullanıldığını öğrendiği Nutella'yı artık sevmediğini söyledi.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Şu anda ülkemiz, sosyolojik bir kutuplaşmanın, toplumsal bir dönüştürmenin gizli kavgasını ve sinsi sancılarını yaşamaktadır" dedi.
Soğuk hava, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku, hareketsizlik, sigara ve yoğun stres bağışıklık sistemini etkileyerek vücudu hastalıklara açık hale getirebiliyor. Kış mevsiminde en çok görülen hastalıkların başında solunum yolları enfeksiyonları geliyor.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) kamu bankaları ve Hazine'den sonra şimdi de Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması için karar alındı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta görgü tanıklarına göre plakasız sivil araçlardan göstericilere ateş açıldı. Hükümet karşıtı gösterilerin sürdüğü bölgede düzenlenen saldırıda ölü sayısı 16'ya yükseldi, 45 kişi de yaralandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Hasan Ali Gündüz hayatını kaybetti.
Atakum Belediye Meclisi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ne ait Atakum Cemevi'ne 'ibadethane' statüsü veren kararı, oy çokluğuyla kabul etti.
Bolu’da, 3.6 şiddetinde deprem gerçekleşti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 sendika başkanını partisinin genel merkezinde kabul etti.
Ankara’da temaslarda bulunan Avrupa Birliği heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Yapılan açıklamada, AB’nin mülteci mutabakatından doğan yükümlülüklerine bağlı kalacağı vurgulandı.
Süper Lig’in 14’üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlebirliği’ni 5-2 yendi.
Hükümet 2020’de kıdem tazminatını yeniden gündeme getirmeye hazırlanırken, Türk-İş, genel kurulda, “delegelerin oybirliğiyle kıdem tazminatına dokunulması halinde genel greve çıkılacağına dair kararı” yeniledi. Kararın gerekçesinde AKP’nin işçi haklarını budadığı vurgulandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Alman ARD Televizyonu'nda yayımlanan habere tepki gösterdi.
Şahin Mengü: Nitekim, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, terörizmin tanımı konusunda Türkiye ile görüş ayrılıkları olduğunu açıkladı.