Kanadalı Alamos Gold şirketinin Kaz Dağları’ndaki ikinci altın madeni projesi, firmanın ÇED raporunu 12 aylık süre içinde sunamamasından dolayı iptal edildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeline geçmeye hazırlanıyor. Kurulacak talep yönetim sistemiyle, talebin az olduğu dönemlerde vatandaşın, otoyol ve köprüleri daha ucuza kullanabilmesi amaçlanıyor.
İstinaf Mahkemesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Man Adası" iddiaları nedeniyle AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tazminat ödemesine yönelik kararı bozdu.
Kırşehir Belediyesi, 31 Mart’ta el değiştirmiş AKP'den CHP’ye geçmişti. AKP’li eski başkanın belediye personelinin sigortasını yıllarca ödemedi. 31 Mart seçimlerinde de belediye el değiştirip CHP'ye geçince SGK alacağı 7 milyon 300 bin lirayı hatırlayıp icra takibi başlattı.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Bostancı-Dudullu metro hattı inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerin ailelerini yalnız bırakmadı.
ABD Başkanı Donald Trump, kendisine ait yardım vakfının fonlarını siyasi ve ticari çıkar amaçlı kullandığı iddiasıyla açılan davada 2 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum oldu.
Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda velilerin, okulda eğitim gören otizmli öğrencilerin sınıflarının kapatılmasını talep etti. İddiaya göre, okulun çıkış saatinde bir araya gelen veliler, otizmli çocukları yuhaladı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi etkinliğe katılmak için Almanya'ya gitti.
Berlin Duvarı’nın yıkılışının 30. yıl dönümü etkinlikleri için davetli olarak dün bu Berlin'e giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uçaktan iner inmez Almanya’daki temaslarına başladı.
Van-İpekyolu Belediye Başkanı Azim Yacan ve eş başkan Şehzade Kurt, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Gazeteci-yazar İsmail Polat, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde internetin çocuklar üzerindeki zararlı etkilerini anlattı.
Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, yeniden Saadet Partisi genel başkanlığına seçilen Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.
Kadıköy’de, Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yılında, binlerce kişi bir araya gelerek “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturacak.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan'da Başbakan Victor Orban yaptığı ortak basın açıklamasında, ABD tarafından düzenlenen operasyonla öldürülen IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin çevresinden 13 kişinin yakalandığını söyledi.
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Suriye’nin kuzeydoğusundaki petrol sahasından elde edilen gelirlerin ABD’ye değil ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri’ne (SDG) gideceğini açıkladı.
Giresun’da şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’a dair Trabzon Adli Tıp’ın hazırladığı raporda çarpıcı bir detay fark edildi. Trabzon Adli Tıp’ın 2018’de hazırladığı rapora göre, Rabia Naz’ın tırnaklarından erkek DNA’sı çıktı.
Nadira Kadirova’nın cesedindeki ikinci delik iddiasının ortaya atılmasının ardından, morgda çekilmiş fotoğraflarına ulaşıldı. İddiaya göre fotoğraflarda, genç kadının koltuk altında bir delik daha olduğu görülüyor.
Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın yönettiği programa katılan avukat Fatih Atalay, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in FETÖ lideri Fethullah Gülen'le fotoğrafının olduğunu ileri sürerek bir fotoğraf gösterdi. Fotoğrafın montaj olduğu ortaya çıktı.
IŞİD, Suriye’de her ne kadar zayıflamış olsa da bölgedeki varlığını hâlâ sürdürüyor. Cezaevlerindeki IŞİD savaşçıları ve radikalleşmenin yeni yuvasına dönüşen kamplar Türkiye için de büyük bir tehdit.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna için lobicilik faaliyeti yürüttüğü iddialarının gerçek olmadığını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün CHP Parti Okulu Konuşmaları kapsamında 'Atatürk'ü Anlamak' başlıklı bir konuşma yapacak.