CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “İstanbul’u terör yandaşlarına teslim etmeyeceğiz” sözlerine yanıt vererek “O meraklanmasın. Biz sadece İstanbul’u değil, Türkiye’yi de teröre teslim etmeyeceğiz” dedi.
İstanbul, Sultanbeyli’de silahlı iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, MAKS-2019 Havacılık ve Uzay Fuarı'nda bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Rusya'nın Vologda kentinde üretilen dondurmadan ikram etti.
Fenerbahçe, Fransız savunma oyuncusu Adil Rami ile anlaşma sağladı.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası A Grubu’ndaki üçüncü maçında Bulgaristan’ı konuk etti.
İstanbul'da okul servisi ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapıldı. En kısa mesafe 243 TL oldu.
Amasya'da Oluz Höyük'te devam eden kazı çalışmalarında 2 bin 500 yıllık postane olduğu değerlendirilen Perslere ait kalıntılara ulaşıldı.
Ekrem İmamoğlu'nun belediye bütçesinden yardımları kestiği Ensar, Önder, Okçular, Türgev ve Tügva'nın da aralarında yer aldığı 24 vakfın son yayımlanan 2018 raporuna göre belediyeden aldığı yardım miktarı; 308 milyon TL.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “İsrafla Mücadele Genelgesi” yayımladı. Genelgede, ödeneklerin tahsis amacı dışında kullanılmayacağı, zorunlu olmadıkça ihaleye çıkılmayacağı ve belediye araçlarının özel amaç için kullanılmayacağı kaydedildi
AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, partisinin 17 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatarak, "Bunu çok iyi anlamak gerekir; 'Bir siyasi parti bu iktidar olma durumunu neye borçlu' diye. Muhakkak en temelde demokratik bir zeminde vatandaşla kurmuş olduğu güçlü bağlara borçludur" dedi.
Son iki ay içerisinde art arda meydana gelen orman yangınlarında binlerce hektar ormanlık alan kül olurken, yangınları terör örgütü PKK üstlendi.
Avrasya Tüneli, Avrupa- Anadolu yönünde meydana gelen kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışması sonucu yol trafiğe tekrar açıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Şile'nin Kabakoz Köyü'ne ziyarette bulundu.
ABD Başkanı Trump'ın G7 zirvesinde 'uygun koşulların oluşması halinde' Ruhani'yle görüşebileceğini açıklaması üzerine Ruhani, Trump'la olası bir görüşme için ilk adımı ABD'nin atıp Tahran'a yaptırımları kaldırması gerektiğini söyledi.
Fethullah Gülen'in Türkiye'de bulunduğu tarihler arasında şoförlüğünü yapan ve örgüt içerisinde 'üst düzey mahrem' konumda bulunan aynı zamanda FEM Dershaneleri Genel Müdürlüğü yapan Mehmet Demircan'ın Üsküdar'da bulunan gaybubet evinde 22 Ağustos'ta eşiyle birlikte gözaltına alındığı açıklandı.
Konya’nın Ereğli ilçesinde, Alaaddin Karasu, boşanmak isteyen eşi Gülsüm Karasu’yu, başındaki eşarpla boğarak öldürdü.
Beylikdüzü 6.Barış ve Sevgi Buluşmaları çerçevesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Beylikdüzü Sahaf Festivali 31 Ağustos’ta Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanında başlıyor.
Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Merkez Yürütme Kurulu, Ankara’da aralarında Başkanlar Kurulu üyesi, İl ve İlçe Yönetim Meclisi üyelerinin de olduğu 36 kişinin Ulaş Bardakçı’yı andıkları için ifadeye çağrıldıklarını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı okullar, ders zilinin çalmasına kısa bir süre kalsa da öğrenciler ve eğitimciler için hazır hale getirilemedi.
ABD'de yapılan bir araştırma, hayata negatif bakanlara kıyasla iyimserlerin daha uzun yaşadığını ortaya koydu.
Türkiye'nin Rusya’dan satın aldığı S-400 Hava Savunma Sistemi’nin ikinci bataryasına ait parçaların ikinci sevkiyatı bugün başladı.