Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye ile müzakerelerin ucu açık olarak sürdürüldüğünü ancak Türkiye’nin AB’ye tam üye olmasını öngörmediğini her zaman tekrarladığını söyledi.
Uzunköprü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sivrisinekle mücadelede kapsamında sistemli bir çalışma programı uygulayarak, tekanalizasyon sistemi, foseptikler ve lağımlar, larvasit uygulama ile her türlü durgun su alanlarında larva ve ergin sivrisinek mücadelesine başladı.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde boşanma davası sürerken, velayeti kendisine verilen kızını icra yoluyla eşinden almak için adliyeye giden E.G. (34) ile İcra Müdürü M.D. arasında kavga çıktı. M.D.'nin kendisine küfrettiğini iddia ettiği E.G.'yi darp etmesi, güvenlik kamerasına yansıdı.
Rusya lideri Putin, "Türklerle çalışmak, Avrupalılarla çalışmaktan daha kolay. Zira Erdoğan karar alıyor ve bunu uygulamaya koyuyor" dedi.
Avukat Atilla Kart, İBB Başkanlığı seçimleri için iptal kararı veren 7 YSK üyesi hakkında suç duyurusu ve meslekten men başvurusunda bulundu.
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde hiç kimseyi desteklemeyeceklerini açıkladı.
Sayıştay raporunda İSKİ'nin “kamu yararına olduğu tespit edilmemiş” vakıf ve derneklere özel indirimli su tarifelerinin İstanbullulara 18 milyon lira zarar verdiği tespit edildi.
İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, usta sanatçı Şener Şen'in oynadığı ''Zengin Mutfağı'' oyununu izledi. İmamoğlu, "İnşallah etrafında bol bol sanatçısı olan bir belediye başkanı olurum. Gururla, bütün dünyaya ve Türkiye'nin her yerine çok değerli oyuncularıyla ileri mesajlar veririz" dedi.
AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu'nun talimatları ve AKP'lilerin oyları ile İBB Meclisi'nde kabul edilen indirimleri yorumladı.
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenme kararının ardından muhalefet güçleri ve basına yönelik baskıların arttığını iddia etti
62 yaşında hayata gözlerini yuman CHP eski Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, vefatının 5’inci yılında Büyükçekmece’deki mezarı başında anıldı.
TÜİK'in 'İstatistiklerle Gençlik 2018' araştırmasına göre, ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin oranı 2018'de yüzde 0.3 artışla yüzde 24.5’e çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 12.50'de Kocatepe Camii'de Anayasa Mahkemesi Onursal Başkanı Yekta Güngör Özden'in eşi Fatma Necla Özden'in cenaze törenine katılacak.
Türkiye genelinde konut satışları nisan ayında 2018'in aynı ayına kıyasla yüzde 18.1 düşüş gösterdi. Yabancılara konut satışı ise nisan ayında yüzde 82.1 arttı.
Yargıtay'ın bozma kararının ardından 16 Mayıs’a ertelenen 235 sanıklı Ergenekon kumpasının karar davası bugün başladı.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Haber-Sen Genel Başkanı Musa Özdemir ve beraberindeki heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.
Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki hastanede benlerini aldırdıktan sonra inceleme yapılmasını talep eden Banu K.’nın yapılan tetkiklerde kanser olduğu tespit edildi. Ancak hastane Banu K.’ya kanser olduğunu tam 2,5 ay söylemeyi unuttu.
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, dün yaptığı açıklamada komedyen Cem Yılmaz'ın filmleri izlediğini ancak hiçbir şey anlamadığını söyledi.
AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı ve astığı afişle tepki çekti. Belediyeden skandal bir savunma geldi.
Fenerbahçe, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin final maçında Çukurova Basketbol'u 80-68 yenerek 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu.