Resmi olmayan sonuçlara göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu Esenyurt’ta halka hitap eti.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, olağanüstü itiraz konusundaki hazırlıklarını büyük oranda tamamladıklarını, dilekçeyi kısa bir zaman içerisinde YSK'ya teslim edeceklerini söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını izleyen Ekrem İmamoğlu'na, "Mazbatayı stadyuma taşımak, taraflar arasındaki rekabeti siyasi düşmanlığa dönüştürmek için ekilen bir tohumdur" sözleriyle tepki gösterdi.
İngilizce eğitime son verilmesi gerektiği iddiasını dillendiren şarkıcı Kıraç'tan yeni açıklama geldi. Kıraç, ifadelerini Mustafa Kemal Atatürk'ün "son sözlerinin Türkçe olduğunu" söyleyerek savunurken "Bir de Orhan Pamuk gibileri çıktı. İngilizce kitap yazıp onu Türkçe’ye çeviriyorlar" dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde şeker piyasasını düzenleyen Şeker Kurumu’nun kapatılmasının ardından bu sektörde yaşanan olumsuzlukların belirlenmesi ve çözüm yollarının bulunması amacıyla Meclis araştırılması açılmasını istedi.
Akaryakıt fiyatları ve hayat pahalılığını protesto etmek için başlayan Sarı Yelekliler gösterileri 22’nci haftasında devam etti. Göstericiler, Paris’te AB bayrağını indiren eylemciler, yerine sarı yelekliler bayrağını çekti.
Küçükçekmece siteye ait istinat duvarı yağışın etkisiyle çöktü. Bu sırada duvarda güçlendirme çalışması yapan işçiler çatırdama seslerini duyarak duvardan uzaklaşırken, bir iş makinesinde hasar meydana geldi.
İran'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde ölü sayısının 76'ya yükseldiği bildirildi.
İktidara yakınlığıyla bilinen 'Türkiye' gazetesi, bugün birinci sayfasından Ekrem İmamoğlu’na yarın mazbatasının verileceğini duyurdu.
Demirören-Kalyoncu çiftinin nikahları, dün Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da nikah şahidi oldu
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP'nin "Sağlık Bakanlığı’nda FETÖ ve diğer cemaatlerin örgütlendiği” iddialarının araştırılması için verdiği soru önergesini 'kaba ve yaralayıcı' ifadeler bulunduğu gerekçesiyle işleme koymadı.
Türkiye'nin en prestijli spor organizasyonlarından biri Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun bu yıl düzenlenecek 55'incisinin ne zaman yapılacağı, sporseverler tarafından merakla bekleniyor.
Ankara'da bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü'nün bu yıl 33'üncüsü yapılması planlanan Uluslararası Bahar Şenliği'ni iptal etmesinin ardından çok sayıda sanatçı sosyal medya hesabından organizasyona destek mesajı paylaştı.
Erdoğan, partide tepeden tırnağa değişim mesajı verdi. Seçmen taşınmasının engellenmesi için muhtarlık seçimlerinin ayrılması gündeme geldi.
Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde devam eden oy pusulularının sayımlarında şu ana kadar bin 89 sandıktan 811 sandığın sayıldığı ve oy sayım işlemlerinin 2 kuruldan 12 kurula çıkartıldığı öğrenildi.
Tuzla Piyade Okulu'ndaki bir yatakhanenin giriş katında yangın çıktı. Yangında iki kursiyer teğmen yaralandı.
Aydın’ın Söke ilçesinde, 3.8 büyüklüğünde orta şiddette bir deprem meydana geldi.
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray yarın akşam Kadıköy'de saat 19:00'da karşı karşıya gelecek.
İzmir Bayraklı Belediye Başkanı CHP’li Serdar Sandal, tasarruf tedbirleri kapsamında makam araçlarını kaldırdı. Başkan Sandal, iş disiplini, mesai saatlerine uyma, belediye personeline yakışır hal ve davranışlarda bulunmaları konusunda da çalışanları uyardı.
26. dönem AKP milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İstanbul'da 15 gündür oyların sayılmamasına isyan etti.
Suudi Arabistan'dan Sudan'daki askeri darbeye destek açıklamasında bulunuldu.