İstanbul Okmeydanı TEM bağlantı yolu Ankara istikametinde zincirleme kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle bölgede yoğun araç trafiği oluştu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylık başvurusu yapıldıktan sonra istifa edeceği yönündeki açıklaması ile ilgili olarak, "Binali Bey'e yakışan bir tavır oldu" dedi.
Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı, geri döndüğünde tek katlı evinin yerle bir olduğunu gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin iş makinesi ile yıktığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın eleştirilerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Bir araya geliriz. 5-6 gün gecikme ile randevu vermeme gibi durum söz konusu olamaz. O benim arkadaşımdır. Konuşuruz, düzeltiriz" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İYİ Parti'nin Iğdır'da aday çıkarmayacağını söyledi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart yerel seçimi için CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'in aday gösterilmesini eleştirdi.
Ülkelerin yıllık ortalama süt tüketim miktarları belli olurken, İrlanda’nın yıllık 125 litre süt tüketimi ile zirveyi elinde bulundurduğu görüldü. Türkiye ise yılda ortalama 17,8 litre süt tüketimiyle listenin sonlarında yer aldı.
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Mavi Balina oyunu nedeniyle yaşamını yitiren 13 yaşındaki 8'inci sınıf öğrencisi Emine Karadağ'ın ailesine başsağlığı dileyerek 2 Ocak'ta Meclis'e sunduğu soru önergesinin gereğini yapmayanlara tepki gösterdi
RTÜK, Fox TV ve Halk TV’ye verdiği ağır yayın durdurma cezalarının uygulanma tarihlerini belirledi. Buna göre Halk TV 1 Şubat’tan 22 Mart’a kadar Halk Arenası programını yayınlayamayacak.
Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi'nin üçüncü toplantısı gerçekleştirildi.
CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, tutuklu bulunan avukat Selçuk Kozağaçlı’nın, babasının cenaze törenine elleri kelepçeli olarak götürülmesini Meclis gündemine taşıdı.
Soma bölgesindeki madenlerin TKİ’ye ait bir şirket tarafından işletilmesine yönelik açıklamasının müjde gibi sunulduğuna dikkati çeken Özgür Özel "Madenlerin devlet eliyle işletilmesi için çağrı yaptığımızda bizi devletçi politika önermekle itham edenler, bize yakın bir çizgiye geldi" dedi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Bahçeli ve Özhaseki ortak açıklama yaptı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final ve Yarı Final kuraları çekildi. Galatasaray, Hatayspor ile eşleşirken, Trabzonspor da Ümraniyespor ile eşleşti.
HDP, Mardin Belediye Eşbaşkan adaylarını tanıttı. Tanıtım etkinliğine aralarında Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayları Ahmet Türk, Necla Figan Altındağ, Nusaybin, Kızıltepe, Dêrik, Artuklu, Mazıdağı, Midyat, Savur, Ömerli ilçe belediye eşbaşkan adayları ile STK temsilcileri katıldı.
Metin Akpınar'a uygulanan adli kontrol tedbiri kaldırıldı.
Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayça Güleryüz, mutluluk veren besinleri anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
Son 40 yılın gazetecilik ve siyasi tarihinin tanığı gazeteci-yazar Musa Ağacık, “Musa’dan Beri” adlı söyleşisiyle 2 Şubat Cumartesi günü Moda Tarihçi Kitabevi’nde okurlarıyla buluşacak.
FETÖ/PDY’nin Azerbaycan yapılanmasında üst düzey yönetici olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan İbrahim E., MİT ve Azerbaycan güvenlik güçleri iş birliğiyle yakalanarak, Türkiye’ye getirildi.
Son dönemlerde artış gösteren 'yoğun bakımda yer bulma' sorununa İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’dan tepki geldi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mülki İdare Amirleri buluşmasında konuştu.