Sanatçı Hakan Yeşilyurt, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Açıklama Grup Yorum'dan geldi.
İstanbul Boğazı'nda tur teknesinden düşen kişi hayatını kaybetti.
Cumartesi Anneleri 724. hafta eyleminde, 31 Ocak 1995 tarihinde gözaltında kaybedilen 17 yaşında Mehmet Şirin Maltu için adalet ve hakikat talebinde bulundu.
Doğru Yol Türk Kültür Sanat Derneği tarafından 1996 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Süleyman Brina Balkanlar Türk Kültürü Hizmet Ödülleri’nin bu yıl 21. ve 22’ncisi sahiplerini buldu.
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu Yalçın Menteş (59), son yolculuğuna uğurlandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde günlerdir bulantı, kusma ve ishal şikayetiyle hastanelere başvuran hastaların sayısı 3 bin 366'ya ulaştı. Valilik, salgına 'norovirus' adlı virüsün neden olduğunu açıkladı.
Güney Pasifik'teki 176 adalı Polinezya ülkesi Tonga açıklarında 2015 yılında patlayan su altı volkanının oluşturduğu dünyanın en yeni adasında yaşam belirtilerinin görüldüğü açıklandı.
"Doğu Ekspresi" biletlerinin satışı, "Kamuya Açıklık İlkesi"nin ihlal edildiği iddiasıyla Kamu Denetçiliği Kurumuna şikayet konusu oldu.
Bir aydır kayıp olan Afgan kadın, boş bir arazide parçalanarak gömülmüş halde bulundu. Kadın cinayeti şüphelisi 2 kişi gözaltına alındı.
New York Times gazetesi, Suudi Arabistan'ın gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini örtbas etmeye çalıştığının gün geçtikçe daha da belirginleştiğini yazdı.
15 Temmuz 2016 döneminin 2. Ordu Komutanı Huduti'nin emir subayı eski binbaşı Sedat Kaya, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak için itirafçı oldu ve örgüte ilişkin bildiklerini anlattı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir" dedi.
ABD Donanması Deniz Operasyonları Komutanı John Richardson, Washington'a Rusya ve Çin'e saldırıp, karşılık vermeye zorlama çağrısı yaptı. Rus senatör Oleg Morozov, bu çağrıların nükleer silah kullanımı ve büyük bir savaş tehdidi ile dolu olduğunu söyledi.
CHP eski Milletvekili ve eski bakan Ali Topuz, KKTC'de beyin kanaması geçirdi.
Sendikalaştıkları için işten atılan DİSK/Gıda-İş üyesi TARİŞ işçilerinin, atılan işçilerin geri alınması, işçiler üzerindeki baskıların son bulması ve sözleşme imzalanması talepleriyle başlattıkları direniş 94 gündür devam ediyor.
Kartal'daki enkaz alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan almamız gereken birçok dersler var. Başsavcımız, bilirkişi heyetleri, bakan arkadaşlarım, AFAD hepsi çalışmalarını sürdürüyor. Değerlendirmesini yapacağız ve atılması gereken adımları atacağız" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kartal'da çöken binada hayatını kaybedenlerin sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tank Palet Fabrikamızın satılması yani mülkiyetinin devri, asla söz konusu değildir. Fabrika arazisindeki her türlü taşınmazın üretim, bakım ve onarımda kullanılan her türlü teçhizatın mülkiyeti devlete aittir ve öyle kalacaktır" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "CHP’li belediyeler barınma, gıda, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi gündelik hayatta ihtiyaç duyduğumuz tüm alanlarda, daha kaliteli hizmeti daha düşük fiyata sağlayacak. Biz hayatı ucuzlatacağız" dedi.
İngiliz Guardian gazetesinin İstanbul’da 2016 yılının yaz aylarında 5.8 büyüklüğünde bir ‘sessiz deprem’ yaşadığını yazması tartışma başlattı. Prof. Dr. Haluk Özener, "Bunu yavaş kayma olarak adlandırmak daha doğru. Doğada böyle bir süreç vardır" dedi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, FETÖ davaları ile ilgili "Ağır ceza mahkemesi başkanı kamerada resmini gösteriyor, sözde sakal bıyık bırakmış. 'O kişi ben değilim' diyor. Türk yargısıyla dalga geçilmeyeceğini başta bu hainler olmak üzere tüm dünya görecek" dedi.