Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Fasıllar açılsa da açılmasa da bugün karşımıza siyasi engeller çıksa da çıkmasa da bizim için AB'ye üyelik stratejik amaçtır" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Meclis Başkanvekili Mithat Sancar, Grup Başkanvekilleri Fatma Kurtulan ve Ayhan Bilgen, Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) sonuçlarına dair istatistikleri de yayınladı.
Almanya hükümeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Eylül'de Rusya, Almanya, Fransa ve Türkiye olarak İstanbul'da gerçekleştirileceğini açıkladığı zirveye katılımı doğrulamadı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, delegelerin kurultay için imza vermesine karşılık CHP'li belediyelerin kadro açtığı yönündeki iddialara ilişkin "Onu bilemem. Benim nasıl çalıştığımı herkes bilir" diye konuştu.
KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan HDP'nin komünist Milletvekili Erkan Baş, HDP'li Ahmet Şık'a Meclis'te ilk saldıranın AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan olduğunu söyledi.
HDP Hatay Milletvekili Barış Atay, KRT'de Çağlar Cilara'nın programına konuk olarak katılıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanacak Süper Kupa maçını Cüneyt Çakır'ın yöneteceğini açıkladı.
'Tren kazası önergesi acıları istismar etmektir' diyen TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop'a CHP'den yanıt geldi.
KumpasDer, Balyoz Davası'nı onayan Yargıtay 9. Ceza Dairesi eski Başkanı Ekrem Ertuğrul'un FETÖ'den yargılandığı davadan tahliye edilmesi üzerine bir açıklama yayınladı.
Bilim insanları, fareler üzerinde yaptıkları bir araştırmayla, saç dökülmesi de dahil olmak üzere yaşlanma belirtilerini tersine çevirebilecek ilaç geliştirmeye bir adım daha yaklaştılar.
Aydın'ın Buharkent ilçesinde sağanak rayların altını boşalttı. Makinistin durumu fark etmesi üzerine tren seferleri durduruldu.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, partisinin genel başkanı Meral Akşener'in olağanüstü kurultayda yeniden aday olacağı yönündeki yorumları değerlendirdi.
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Erhan Aydın, diyabet hastalarının sıcak havalarda dikkat etmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
Danıştay'ın tüketiciler lehine verdiği bankaların hesap işletim ücreti almasını yasaklayan kararı sonrası elinde dekontu olanlar paralarını tüketici hakem heyeti sayesinde kısa sürede geri alabilecek. Hakem heyetleri ise, en fazla 6 bin 680 liraya kadar olan alacakları kabul ediyor.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Topluca köylüleri, doğal güzelliğin bozulacağı, araçların çıkaracağı egzoz gazı nedeniyle temiz havanın etkileneceği gerekçesiyle Lazcada 'Büyük Yayla' anlamına gelen 'Didingola Yaylası'na yakın bir mesafeye kadar açılan yolun, yaylaya girişine izin vermedi.
Bolu'da bir yem fabrikasında çalışan işçi, yaklaşık 20 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı'nda tankın önüne yattığı görüntüsü ile hatırlanan Metin Doğan, müşteki olarak verdiği bir ifadede "Kendimi ezdirmek için bayağı çaba harcadım. Tank durunca da kalktım" dedi.
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) İcra Direktörü Güven Sak, ekonomik anlamda 'gelmekte olan' 3 büyük riski sıraladı: Özel sektör borçları, ABD yaptırımları ve konut fiyatlarındaki çöküş.
Merkez Bankası Başkanı Murat Çetikaya'ya Bakan Berat Albayrak'ın kamuda tasarruf sözleri hatırlatılıp toplantının neden 5 yıldızlı otelde yapıldığı soruldu. Çetinkaya'nın yanıtı, "Verimliliği arttırmak için!" oldu.
Kuzey Kıbrıs'ta polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda Nijerya uyruklu Mohammad Sani Magaji, yakalandı. Magaji, kendisini gözaltına alan polislere, "Lanet olsun adamım. Bu benim işimdir. Her yeri kontrol ettim. Nasıl oldu da sizi göremedim" dedi.