Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) aftan yararlanmak isteyen öğrenciler için açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akhisar'da iş dünyası, esnaf, muhtar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.
TMSF, haziran ayı içerisinde toplamda yaklaşık 1,6 milyar liraya karşılık gelen döviz cinsinden mevduatını Türk lirasına çevireceğini bildirdi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Hükümetin baskısı altında inim inim inleyen bir medya var. Onun için sizlerden isteğim YouTube'dan beni izlemenizdir, bunları paylaşmanızdır" dedi.
Moskova, Kırım'ın 'Rusya tarafından ilhakını' tanımayacaklarını söyleyip Avrupa'yı 'Kırım'ı unutmakla' suçlayan Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobille ilgili olarak açıklama yaptı. Özlü, "Projenin temel parametreleri ortaya çıktı. 3,2 milyar avroluk bir yatırım yapacağız. 200 bin araç üretim kapasitesine ulaşacak bir tesis olacak. 5 model araç olacak" dedi.
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Karabük Kent Meydanı'nda halka hitap etti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Genel Başkan Erdoğan’ın Beştepe’de dün muhtarlara verdiği iftarda, TBMM Başkanlığı'nda görevli garsonlara yazılı emir olmaksızın hizmet verdirildiğini belirterek, bu konuya ilişkin soru önergesi verdi
Pazar günü Diyarbakır’da gerçekleşen AKP mitingi için, Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Kızıl ile Yenişehir Müftüsünün gönderdiği AKP mitingine katılım talimatı dikkat çekti.
Rusya Federasyonu'na bağlı Başkurdistan Cumhuriyeti'nde yaşayan bir ailenin Kur'an-ı Kerim diye nesilden nesile aktardıkları metnin 1926 tarihli Arapça Sovyet Ceza Kanunu olduğu ortaya çıktı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 17 Türk bankasının notunu düşüren uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's için "Ne demiş, kesinlikle bizim için hiçbir anlamı yoktur" dedi.
Geçtiğimiz günlerde Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nün kapatıldığı duyurulmuştu. Marmara Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, YÖK'ün bölümü 'sehven' kapattığı ortaya çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım, YPG'nin Menbiç'ten çıkması için ABD ile yapılan mutabakatı değerlendirirken Barack Obama'nın başkanlığında da benzer sözler verildiğini hatırlattı ve "Ümit ediyorum bu yol haritası kazasız belasız işler" dedi.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Türkkan, ellerine gelen anketlerde İyi Parti'nin hiç yüzde 16.8'in altına düşmediğini söyledi. Türkkan ayrıca, Karamollaoğlu'nun ikinci tura İnce kalırsa seçmenini İnce'ye oy vermeye götürmekte zorlanacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "CHP'nin iktidar olduğu tek parti döneminde 75 kişilik sınıflarda okuduk" sözlerine aynı dönemde aynı okulda okuyan Mustafa Paçal'dan yalanlama geldi.
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır’dan baba ocağı Bornova’da yoğun mesai. CHP Bornova İlçe Örgütüyle birlikte Çamkule, Merkez ve İnönü Mahallelerinden pazarcı ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Sındır, Tuna Mahallesinde de hemşerilerine seslendi.
İstanbul’da polisleri bile kendisinin polis olduğuna inandıran bir kişinin sürekli karakola girip, silahlarla poz verdiği ve bunları sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.
Eski Başbakan Yardımcısı ve SHP Onursal Genel Başkanı Prof. Dr. Erdal İnönü hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı televizyon programında FETÖ'cülerle İnönü'nün arkadaşlık seviyesinde ilişkisi olduğu iddiasına, Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü'den yanıt geldi.
Yunan Başbakanlık bürosu, '15 Temmuz darbe girişiminden sonra 8 Türk askerinin Yunanistan 'a firar ettiği günden bu yana zaten hiçbir iadenin gerçekleşmediğini' açıkladı.
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray Karşıyaka’da yaptığı seçim gezisinde Recep Tayyip Erdoğan’ın “Millet Kıraathaneleri” projesini eleştirdi.